עבור לתוכן

מה זה ? או אפשר שהפונט יהיה נורמלי ?

Featured Replies

פורסם

שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש!

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי, רק שגודל הפונט בכלל לא השתנה והוא נשאר אותו דבר.

השתנה או לא השתנה הוא הרבה יותר קטן עכשיו. ניתן לקריאה רק ב 150 אחוז. ואיך אני מפסיק את ההדגשה הזאת ??? ואיך אני מתחיל שורה חדשה בלי שהפורום יבטל את זה ?
פורסם
  • מחבר

אתה עם IE או עם דפדפן אחר ? ב IE 7 8 9 הדף בלתי קריא מהבוקר. על כל המחשבים והפלטפורמות שניסיתי. ושורה חדשה לא מתקבלת והדגשה לא נגמרת. עובדה.

פורסם

גם אצלי בCHROME זה ככה. את שמות הפורומים והנושאים עוד איכשהו אפשר לקרוא, אבל החלק של "ההודעה האחרונה" בצד שמאל הוא בפונט נורא קטן.

שאר השיפורים נראים די טוב :xyxthumbs:

פורסם

הנה אני ב-IE והכל נראה סבבה, יחסית לדפדפן הגרוע הזה...

הנה ירידת שורה.

ועוד אחת והפעם אפילו כפולה.

והנה סמיילי: :xyxthumbs:

והנה הדגשה שנגמרת בלי בעיה..

פורסם

אצלי הכל ניראה אותו דבר, עם מסך 17 אינץ' ורואים מצויין.

אבל יש בעיה אחרת, זה מציג לי את כל הנושאים כאילו יש בהן הודעות חדשות :P

פורסם

זה נעשה בכוונה מטעמי משאבים וביצועים.

פשוט תלחץ על "סמן הכל כנקרא" בעמוד הראשי של הפורום :)

פורסם
  • מחבר

ועוד נסיון הדגשה נגמרת או לא נגמרת בשורה חדשה......... וכך זה נראה לפני השמירה:

פורסם

עושה רושם שיש בעיה נקודתית אצלך. ניסיתי בכמה דפדפנים, בכמה מחשבים שונים, פלוס כל מי שהגיב פה ועוד אחרים שלא נתקלים באף אחת מהתופעות שאתה מציין... לא בתקלות בכתיבת הודעה ולא בהבדלים בגודל הפונט.

האם אתה ניסית לבדוק את זה ממחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

אתה עם IE או עם דפדפן אחר ? ב IE 7 8 9 הדף בלתי קריא מהבוקר. על כל המחשבים והפלטפורמות שניסיתי. ושורה חדשה לא מתקבלת והדגשה לא נגמרת. עובדה.

כבר אמרתי.
פורסם

הוא צודק קו תחתון לא עובד

ב IE זה ניראה מגעיל אבל אין בעיה לקרוא (רק צריך לשנות את ההגדרות של הדפדפן) :P בכל מקרה תפסיק להשתמש ב IE...

לא ראיתי את הכפתור הזה, עכשיו הרבה יותר טוב כשלא כתוב על הכל חדש :smile1:

פורסם
  • מחבר

נסיון שורה חדשה זה ישירות דרך IE7 במקור הכל מודגש

פורסם

כל מי שהגיב פה ועוד אחרים שלא נתקלים באף אחת מהתופעות שאתה מציין... לא בתקלות בכתיבת הודעה ולא בהבדלים בגודל הפונט.

גם אצלי בCHROME זה ככה. את שמות הפורומים והנושאים עוד איכשהו אפשר לקרוא, אבל החלק של "ההודעה האחרונה" בצד שמאל הוא בפונט נורא קטן.

עכשיו גיליתי שזה גם ב"תקציר דיון" כשכותבים תגובה לת'רד. צירפתי תמונות כדי להמחיש את ההבדלים בגודל של הפונט. אותו הדבר גם בIE8.

ההדגשה והקו התחתון\נטוי עובדים בסדר גמור אצלי.

עריכה: עוד באג קטן - משום מה, על כל שורת רווח זה עושה שתיים (או אחת וחצי? לא הצלחתי לסמן שתיים כשקראתי את התגובה, אבל בעריכה מופיעות שתיים) בפועל, אחרי שליחת ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים