עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים ומזהה נמוך

Featured Replies

פורסם

אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם.

אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות...

אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו.

עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS

מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה:

23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.

לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן.

עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה 1.

ועדיין בבדיקת פורטים זה רושם לי שהפורטים לא פתוחים לא יודע למה זה קורה.....שאני עושה ריסט למודם זה פשוט מוחק את כל הפורטים שרציתי לפתוח.

אני מאמין שהבעיה טמונה בפתיחת פורטים בתור התחלה אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד לפתוח את הפורטים כמו שצריך אז אולי תסתדר לי הבעיה.

וגם בדף של הפתיחת פורטים שאני כאילו מפעיל את הבדיקה זה רושם לי בג'יבריש כזה את הכול ואני מזהה שהוא לא פותח רק מהאיקס האדום הגדול.

תודה עוד פעם לכולם...

[attachment deleted by admin]

פורסם

ברוך הבא לפורום HWzone.

נא לעדכן את כותרת הדיון בהתאם חוקי הפורום אחרת הדיון ינעל.

את הכותרת ניתן לערוך ע"י עריכה של ההודעה הראשונה בדיון.

פורסם
  • מחבר

ועזרה יש....?

פורסם

קודם כל, אין לך מה לפתוח כי שום דבר לא סגור (בניגוד להגדרה של חוקים ב firewall).

כאשר אתה מעמיד תחנת קצה מאחורי NAT אתה צריך להגדיר לנתב ערכי NAT סטאטיים לאותו מחשב כדי שידע לנתב את התעבורה מכתובת WAN אחת בחוץ להרבה כתובות LAN בפנים. מה שנקרא בשפה העממית הפניית פורטים (port forward).

שנית ההגדרות שלך, לפי תצלום המסך, שגויות בחלקן. תבדוק שהגדרת לאותו מחשב כתובת IP סטאטית בכרטיס רשת (כדי שלא יקבל כתובת שונה חלילה בהקצאת DHCP הבאה) ותראה שאתה מפנה את אותם הפורטים בדיוק לאותה הכתובת.

אם עדיין אתה רואה בעיה תבדוק שלא מופעל אצלך firewall במערכת ההפעלה שמכיל חוקים שחוסמים תעבורה מהסוג הזה.

על מנת שתוכל לבדוק גישה למחשב שלך באותו פורט אתה צריך כמובן שיופעל יישום שיאזין ויענה לו במקביל.

אתר נחמד שיכול לעזור לך בזה הוא http://www.canyouseeme.org

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אחי...לא כל כך הבנתי מהשני פסקאות הראשונות שלך מה לעשות.

איך אני מגדיר לנתב ערכי NAT סטטים...?! ומזה בקצרה? ואיך אני עושה הפניית פורטים באדימקס.

ולגבי מה ש.כתבת אחרי: אני אתה יודע שההגדרות שלי שגויות לפי התצלום?

ואיך אני מגדיר לאותו מחשב כתובת איי פי סטטית ומפנה את הפורטים אליה?

והפיירוול והאנטי וירוס לא חוסמים זה בטוח כי נתנתי הרשאה לאי מיול.

הוספתי לך תמונה של האתר שנתנת לי והוא כתב לי אחרי הבדיקה של הפורטים ש"החיבור סרב".

אולי תציץ על זה יכול להיות שזו התשובה.

ותודה אחי

[attachment deleted by admin]

פורסם

מדריך להגדרת להגדרת כתובת IP סטאטית לכרטיס רשת יש לך פה למשל.

מהתצלום מסך שהבאת בוודאות ניתן לראות ש ב private IP למשל הגדרת כתובת חיצונית ולא פנימית (שורות 5 עד 8). אם המחשב אכן בעל אותה כתובת פנימית כמו שהגדרת בשורות 1 עד 4 הכל אמור לתפקד (אני ממליץ לך למחוק את השוורת שהזכרתי לפני זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים