עבור לתוכן

עידן+ והממירים הדיגיטאליים, מישהו התנסה? יש המלצות?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה.

מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו?

תודה, יום טוב.

פורסם

לפני 3 חודשים היה מבצע בא.ל.מ בו מכרו ממיר GR2837 Grundig במחיר של 99 שח.

רכשתי 3 יחידות.

הממירים עובדים אצלי באופן תקין עם אנטנה פנימית קטנה המסופקת בחבילה.

לפעמים צריך להזיז את האנטנה חצי מטר ימינה-שמאלה- למעלה והכל מסתדר.

לאחר סוף מרץ אני מתכוון לחבר לאנטנה חיצונית על הגג.

אם אתה רוצה לגעת פרטים נוספים על הממיר הזה קרא פה:

http://tinyurl.com/635685b

פורסם

אני עובד כבר שנה עם ממיר של APEX ואין בעיות

פורסם

אני ארשה לעצמי להידחף, למרות שאין לי מושג בממירים דיגיטליים, אבל לפי מה שאני מבין ה GR2837 תומך רק ב FAT, אז איך בדיוק אמורים לראות סרטי HD אם אי אפשר לשים קבצים יותר מ 4 GB?? להתחיל לפצל סרטים לקבצים?... פשוט דבילי...

פורסם

מענייו את הסבתא שלי.

אני רוצה לראות טלוויזיה ולפעמים להקליט תכנית ל DOK , ואת זה הוא עושה מצויין.

פורסם
  • מחבר

ב 100 ש"ח הייתי קונה את ה GR2837 Grundig , למרות שאין בו אפשרות לעצור באמצע התכנית ולהעביר לאחור או להמשיך מאוחר יותר (Time Shifting).

העניין הוא שהיום אין להשיג אותו בפחות מ 300 ש"ח ממה שאני ראיתי...בסכומים האלו יש ממירים שכן יעשו Time Shifting...

פורסם

כן. קניתי לפני מספר חודשים את הממיר Grundig GR2837 ב 99 ש"ח. לא זוכר מאיזו חנות קניתי. יכול להיות שזה היה מא.ל.מ כמו ידידנו בפוסט מלמעלה, אבל נראה לי שבכל מקרה ממירים דיגיטלים זה מוצר די נמכר, ואם תלך לחנויות כמו אלמ, אופיס דיפו, וכו' תראה שאחת לכמה זמן יש שם מבצע. רק תגיע עם דרישות מוכנות. לי היה חשוב שתהיה תמיכה בקליטת שידורי hd. יש לי DVD, ויש גם כניסה ל DOK ב LCD, ולכן תכונות אחרות קצת פחות עניינו אותי (למרות שיש שם כניסה ל DOK).

בקשר לקליטה, היו ימים שהיו בעיות קליטה בהרבה איזורים בארץ, ואצלי הייתה קליטה באיכות סבירה-מינוס כאשר מדי פעם היו הפרעות, אבל עכשיו יש קליטה טובה. מה שכן, לא הסתפקתי באנטנה (הלא-מי-יודע-מה בלי להעליב את האנטנה :P) שמקבלים עם הממיר, וחיברתי אנטנה ישנה (אבל טובה יותר) שהייתה לי בבית.

אולי כדאי שאני אציין גם חסרונות, כדי שתהיה מודע להכל:

1. אין תמיכה ב Disk on Key בפורמט NTFS או בפורמט exFAT (אם מישהו יודע על איזה עדכון קושחה הוא מוזמן לעדכן פה).

2. פס המידע על הערוצים מציג עברית רגילה, אבל אם אני רוצה לקרוא עוד על התוכנית ונכנס למידע הנוסף אי רואה עברית הפוכה.

פורסם

קרוב לוודאי שלאף מכשיר לא תהיה תמיכה ב- NTFS - בעיה של עלות. כנראה שלא צריך תשלום לשימוש ב- FAT (למרות שלא מזמן מיקרוסופט דווקא ניסתה לתבוע חברה לא קטנה על שימוש ב- FAT ללא תשלום), NTFS מחייב תשלום פר יחידה למיקרוסופט. בנוסף, NTFS דורש יותר משאבי מחשוב.

אצלי, גם עם אנטנה מוגברת, עדיין אין קליטה. אני מציע שתראה אם מישהו ממכריך יוכל להשאיל לך מכשיר לכמה שעות לפני שאתה קונה, זה די מעצבן להוציא כמה מאות ש"ח כדי לגלות שקנית מעצור לדלת.

פורסם

אולי כדאי שאני אציין גם חסרונות, כדי שתהיה מודע להכל:

1. אין תמיכה ב Disk on Key בפורמט NTFS או בפורמט exFAT (אם מישהו יודע על איזה עדכון קושחה הוא מוזמן לעדכן פה).

2. פס המידע על הערוצים מציג עברית רגילה, אבל אם אני רוצה לקרוא עוד על התוכנית ונכנס למידע הנוסף אי רואה עברית הפוכה.

יש פתרון לבעיית העברית ההפוכה, התקנת תיקון לקושחה,

להורדה:

http://www.mediafire.com/?7wp53wp7fdkda4l

התקנתי וזה פתר את הבעייה.

הוראות התקנה מצורפות בקובץ ה rar.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים