עבור לתוכן

שווה ללכת להולמס פלייס?

Featured Replies

פורסם

מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים?

כמה המחיר בערך למי שמכיר? :P

פורסם

בשתי מילים - לא.

המחיר יקר מאוד נע בין 350-400 ויותר עד כמה שאני זוכר תלוי באיזה מבצע יש להם בדיוק, התחייבות לשנה או שנתיים וכו'.

אמנם חדר כושר הכי מפנק שיש , וזה נורא כיף שאתה לא צריך להביא איתך מגבת , אבל לא שווה לדעתי את המחיר .

פורסם
  • מחבר

בדיוק...איזה אופציות יש בראשל"צ שאני לא מכיר (האמת שאני לא מכיר כלום כי אני חדש פה)

400 שקל לחודש??...חח...כל מה שאני צריך זה חדר כושר פשוט בעל מכשירים ואיזה מאמן שיעזור מדי פעם בתרגילים...יא אללה בדימונה שהיתי גר בעבר היה עולה לי 150 לחודש ואם זה לשנה אז בכלל 1500 שקל שנתי...סעמק.

פורסם

קשה לי להאמין שבכל ראשל"צ האפשרות היחידה שלך היא הולמס פלייס. איפה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי, אני באיזור המזרח איפה שהמגדלי העיר.

בכל מקרה בדקתי בהולמס פלייס, 239 שקל לחודש למקרה שאני עושה לשנה, ואיזושהי הנחה על דמי רישום בגלל שאני עובד בנתב"ג, של 300 שקל וחודש מתנה חינם בנוסף (כאילו אני משלם על עוד חודש עם הדמי רישום האלו), + 2 אימונים אישיים וכו'..

נחמד. 240 שקל זה בסדר, + 5 שקל לחניה בתוך הקניון כי אני מגיע עם רכב...נשמע לי סבבה

אתה מכיר עוד מקומות שיש פה באיזור? אמרו לי גו אקטיב אבל זה לא של נשים?

פורסם

אני מתאמן בהולמס פלייס הירקון בת"א והמכון ענק עם ים מכשירים יוצא לי 230~ לחודש אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את ה400 לחודש.

פורסם

יכול להיות שיש הבדלים בין הסניפים.

אני הייתי מנוי 3 שנים בהולמס פלייס עזריאלי ואלה היו המחירים.

אני לא מאמין שהם הוזילו באופן כל כך משמעותי מאז

פורסם

בהחלט. אני התאמנתי בהולמס פלייס בהרצליה פיתוח ועלה לי יותר מ-300 ש"ח לחודש.

פורסם

ברור שזה תלוי בסניף.

יש להם 3 סוגים של סניפים:

energy, שאלו סניפים זולים יחסית ואלה סניפים דיי "רגילים"

premium שזה הסניף שאתה מכיר מעזריאלי למשל, עם כל התוספות של בריכה, ג'קוזי, וכל מיני כאלה.. וכמו שכתבו בו, גם חלוקת מגבות (שאין ב-energy)

ו-family - שכוללים חוגים לילדים, ואני לא בטוח איפה זה ממוקם מבחינת מחיר.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הקטע הוא מה אתה לוקח לא? אני למשל לא צריך את כל הקטע של הסאונות ובריכה ממש יש לי זמן לזה :P

ושכחתי לשאול מה זה כולל ה 240 ש"ח חח. היא צריכה להתקשר אלי מחר לסגור שאני ילך לשם.

מה שכן קצת קשה לשלב את זה כשעובדים בנתב"ג 24 שעות סביב השעון וצריך בערך לישון 8 שעות אחרי כל אימון...לא ככה? למרות שאימון על הבוקר זה אחד הדברים..

פורסם

וואו זה ממש יקר. אצלינו חדר הכושר ברמה גבוהה מאוד, כולל בריכה חיצונית, פנימית, סאונות וב-1500 ש"ח לשנה...

פורסם

הולמס פלייס בראשון מכון מצוין לדעתי. המחיר די הוגן בהחשב בעובדה שהוא מכון די חדש, הציוד בו טוב, יש סאונה ויש מיטת שיזוף.

בסביבה הקרובה יש לך את הקאנטרי (לא שווה לדעתי), go active שהוא כולל בריכה אבל יקר, יש את VIM החדש שהוא בכלל פאנסי והכי יקר. מהזולים יש לך את ספרינט ליד התחנה המרכזית הישנה.

פורסם
  • מחבר

זהו שבאיזור המערב זה כבר לא אקטואלי בשבילי...רק הנסיעה לשם עם הרכב תעלה לי יותר בחודש. אני מעדיף מקום כמו בקניון רוטשילד או באיזור השיכון...ככה שזה נשמע לי לחלוטין נחמד לגמרי. גם אפשר לעשות ריצה לשם ברגע שאני אחזיר את הסיבולת והכושר....במקום לנסוע לשם כל פעם :P

פורסם

כן אבל הקטע הוא מה אתה לוקח לא? אני למשל לא צריך את כל הקטע של הסאונות ובריכה ממש יש לי זמן לזה :P

לאף אחד לא אכפת אם אתה משתמש בזה או לא, המחיר (בגדול) הוא המחיר לפי סוג הסניף, וככה זה. סניף פרימיום יהיה יקר יותר גם אם תבוא אליו רק 5 דקות בשבוע ורק בשביל ההליכון הפשוט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים