פורסם 2011 במרץ 2214 שנים שלוםיש ברשותי כונן רשת Western Digital MyBook World Edition 500gbוראוטר linksys WRT300Nכאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלותכאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייטבקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לילא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין.תודה רבה מראש
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים יפתיע אותך לשמוע אבל זו תופעה נורמלית - שרת הקבצים של נתביים ביתים הוא מאוד איטי וחלש.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים יפתיע אותך לשמוע אבל זו תופעה נורמלית - שרת הקבצים של נתביים ביתים הוא מאוד איטי וחלש.אפילו כשהוא מחובר במהירות גיגה בחיבור רשת , ולא בחיבור USB לנתב?
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים מחבר לא הבנתי את התגובה האחרונהאין לא חיבור יו אס בירק חיבור רשתהוא מתחבר ישירות לנתב
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים העובדה שהכונן שלך מחובר בכבל רשת לנתב (ולא ב-USB) לא היתה ברורה בהודעה הראשונה שלך. בחיבור רשת (כלומר דרך USB) שרת הקבצים נמצא על הכונן עצמו ולא בנתב, כך שהנתב אינו מהווה צוואר בקבוק. העובדה שאתה מקבל מהירות גבוהה בחיבור ישיר למחשב ומהירות איטית בחיבור דרך הנתב מצביעה על בעיה בקשר בין המחשב לכונן דרך הנתב. אי לכך כמה שאלות:1. הרשת שלך עמוסה?2. כאשר הכונן מחובר לנתב, האם המחשב מתחבר לנתב חוטית או אלחוטית?3. האם על הכונן נמצא ה-FIRMWARE האחרון?
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים מחבר מצטער שלא הבהרתי את סוג החיבורהסדרה הזאת של western digital מיועדת לחיבור רשת לראוטר.לא יודע מה זה רשת עמוסהשני מחשבים מחוברים אלחוטית פלוס apple tv שמחובר אלחוטית ופלאפון מידי פעם. חוטית מחובר רק ההארד דיסק בעצם.שאפיינתי מהירות העברת נתונים איטית זה היה בכל מיני תסמינים בלי קשר אם הורדתי דברים בכל מיני תוכנות הורדות. יש מצב שהוא היה מחובר לחיבור האחרון כרגע הוא מחובר פשוט ישירות לאחד המחשבים אז אני לא בדיוק בטוח. מה זה משנה לאיזה חיבור הוא מחובר אם זה החיבור היחידי שאני משתמש בו חוטית?
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים איזה דגם של כונן יש לך?הסדרה המוקדמת של כונני mybook world של WD היו לא מוצלחים. סימן ההכר שלהם הוא עיגול כחול בחזית ושם הדגם הוא WDG1NC. הסדרה שהחליפה אותם מאuפיינת בפס לבן בחזית ושם הדגם הוא WDH1NC.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר לי יש את הסדרה המוקדמתהמאופיינת בעיגול כחוליש לי אותו כבר הרבה זמן למעלה משנתייםלא יודע למה רק עכשיו אני מנסה לטפל בזהwd500g032 זה הדגם המדוייקלמה הסדרה הזאת לא טובה?מה היו הבעיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.