עבור לתוכן

בעייה עם כונן רשת Western Digital MyBook World Edition- מהירות איטית

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי כונן רשת

Western Digital MyBook World Edition 500gb

וראוטר

linksys WRT300N

כאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלות

כאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייט

בקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לי

לא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין.

תודה רבה מראש

פורסם

יפתיע אותך לשמוע אבל זו תופעה נורמלית - שרת הקבצים של נתביים ביתים הוא מאוד איטי וחלש.

פורסם
  • מחבר

אז מה?

זהו אין משהו שאני יכול לעשות?

פורסם
  • מחבר

למה זה יהיה יותר מהיר?

פורסם

יפתיע אותך לשמוע אבל זו תופעה נורמלית - שרת הקבצים של נתביים ביתים הוא מאוד איטי וחלש.

אפילו כשהוא מחובר במהירות גיגה בחיבור רשת , ולא בחיבור USB לנתב?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התגובה האחרונה

אין לא חיבור יו אס בי

רק חיבור רשת

הוא מתחבר ישירות לנתב

פורסם

העובדה שהכונן שלך מחובר בכבל רשת לנתב (ולא ב-USB) לא היתה ברורה בהודעה הראשונה שלך. בחיבור רשת (כלומר דרך USB) שרת הקבצים נמצא על הכונן עצמו ולא בנתב, כך שהנתב אינו מהווה צוואר בקבוק. העובדה שאתה מקבל מהירות גבוהה בחיבור ישיר למחשב ומהירות איטית בחיבור דרך הנתב מצביעה על בעיה בקשר בין המחשב לכונן דרך הנתב. אי לכך כמה שאלות:

1. הרשת שלך עמוסה?

2. כאשר הכונן מחובר לנתב, האם המחשב מתחבר לנתב חוטית או אלחוטית?

3. האם על הכונן נמצא ה-FIRMWARE האחרון?

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הבהרתי את סוג החיבור

הסדרה הזאת של western digital מיועדת לחיבור רשת לראוטר.

לא יודע מה זה רשת עמוסה

שני מחשבים מחוברים אלחוטית פלוס apple tv שמחובר אלחוטית ופלאפון מידי פעם. חוטית מחובר רק ההארד דיסק בעצם.

שאפיינתי מהירות העברת נתונים איטית זה היה בכל מיני תסמינים בלי קשר אם הורדתי דברים בכל מיני תוכנות הורדות.

יש מצב שהוא היה מחובר לחיבור האחרון כרגע הוא מחובר פשוט ישירות לאחד המחשבים אז אני לא בדיוק בטוח. מה זה משנה לאיזה חיבור הוא מחובר אם זה החיבור היחידי שאני משתמש בו חוטית?

פורסם

איזה דגם של כונן יש לך?

הסדרה המוקדמת של כונני mybook world של WD היו לא מוצלחים. סימן ההכר שלהם הוא עיגול כחול בחזית ושם הדגם הוא WDG1NC. הסדרה שהחליפה אותם מאuפיינת בפס לבן בחזית ושם הדגם הוא WDH1NC.

פורסם
  • מחבר

לי יש את הסדרה המוקדמת

המאופיינת בעיגול כחול

יש לי אותו כבר הרבה זמן למעלה משנתיים

לא יודע למה רק עכשיו אני מנסה לטפל בזה

wd500g032 זה הדגם המדוייק

למה הסדרה הזאת לא טובה?

מה היו הבעיות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז לאף אחד אין פתרון בשבילי אני ממס מבואס מהעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים