פורסם 2011 במרץ 2114 שנים טוב אז ככה נשבר לי המשדר שמתחבר לUSB של המקלדת והעכבר אלחוטירציתי לדעת מה אני יכול לעשות בקשר לזהלבנות אחד כזה.או שאני יכול לקנות..תודה לעוזרים (:
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים זה בלוטות', או 2.4G?כי אם זה בלוטות, אתה יכול לקנות כל דונגל בלוטות וזה יתאים.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר זה בלוטות', או 2.4G?כי אם זה בלוטות, אתה יכול לקנות כל דונגל בלוטות וזה יתאים.2.4ghz אחי
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר מניח שהוא לא blue toothמה בדיוק נשבר שם ?עכשיו יצא לי לבדוק בדיוק.והחיבור עצמו של ה-USB נשבר(הUSB נשבר מהלוח הלחמה)
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר נסיתי לצלם את זה הכי טוב שאני יכולתשים לב שיש שם ניתוק בין הUSB ללוח[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים נראה לי הפורום מצנזר את השם של האתר (איזה אתר זה ?)תשלח את התמונות דרך הפורום
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים תנסה לצלם את ההלחמות שנשברו בחדות גבוהה יותראם אין לך מצלמה טובה תן לחבר לצלם לך וכו - במצב מאקרואני רוצה לראות את ההלחמות שנשברו ואת הקווים במעגל שמחוברים אליהם
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר תנסה לצלם את ההלחמות שנשברו בחדות גבוהה יותראם אין לך מצלמה טובה תן לחבר לצלם לך וכו - במצב מאקרואני רוצה לראות את ההלחמות שנשברו ואת הקווים במעגל שמחוברים אליהםאין בעיה יותר מאוחר אני יעלה תמונה תודה רבה על העזרה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.