פורסם 2011 במרץ 2014 שנים יש לי שני מחשבים אחד נייח(מפרט רשום בצד הפרופיל) והשני מחשב נייד חדש כשאני מעביר באמצעות דיסק און קיי מידע למחשב הנייד המהירות סבירה -קצב התחלתי בסביבות ה- 60 מגמה ומתייצב על קצב העברה קבוע של כ 16 מגה לשניה ובנוסף תוך כדי העברת קבצים המחשב ממשיך לעבוד חלק בזמן שאני ממשיך לבצע פעולות שגרתיות ..לעומת זאת כשאני עושה העברת קבצים עם הדיסק און קיי עם המחשב הנייח המהירות איטית ויורדת ל כ 5-6 מגה לשניה ובנוסף בדרך כלל כשאני ממשיך לפעול במחשב תוך כדי העברת מידע המחשב מתחיל להאיט ומגיע לפעמיים למצבים של חלונות שנתקעים ולא מגיבים צריך עזרה בלפתור את הבעיה-האם הבעיה בהרד-דיסק של הנייח? - אולי פשוט בעיה בווינדוס וצריך לעשות פורמט?- בעיה בזכרונות ? נ.ב- חוץ מהבעיה נ"ל המחשב עובד טוב בין אם זה באינרנט או משחקים או בניגון מדיה.אשמח לפתרון הבעיה ..
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים ראשית יש להבדיל ב- DOK בין מהירות כתיבה לקריאהקריאה מדיסק און קי יותר מהירה מכתיבה אליו, ב- DOK פשוט ההבדל הוא גדוליש לקחת בחשבון שאם אתה מעתיק מידע מ- DOK למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה זה יאט מעט את פעולות מערכת ההפעלה כיוון שראשי הכתיבה/קריאה של הדיסק הקשיח יצתרכו לתזז בין תפעול מערכת ההפעלה לבין כתיבת הקבצים המועתקים מ- DOKבכלל באופן כללי אני ממליץ לך לעשות בדיקות מהירות ל- DOK ולדיסק הקשיח של המחשב הנייח ולהעלות לכאן את התוצאות
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר ראשית יש להבדיל ב- DOK בין מהירות כתיבה לקריאהקריאה מדיסק און קי יותר מהירה מכתיבה אליו, ב- DOK פשוט ההבדל הוא גדוליש לקחת בחשבון שאם אתה מעתיק מידע מ- DOK למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה זה יאט מעט את פעולות מערכת ההפעלה כיוון שראשי הכתיבה/קריאה של הדיסק הקשיח יצתרכו לתזז בין תפעול מערכת ההפעלה לבין כתיבת הקבצים המועתקים מ- DOKבכלל באופן כללי אני ממליץ לך לעשות בדיקות מהירות ל- DOK ולדיסק הקשיח של המחשב הנייח ולהעלות לכאן את התוצאותצודק לאחר שעשיתי בדיקה שווה ,כלומר העברת מידע מהמחשב הנייד ל DOK גם שם קיבלתי מהירות נמוכה של כ 6 מגה - עכשיו אני די רגוע שלפחות הנייח תקין אתה רשמתה שהמחשב כן מאיט אם מעתיקים מידע מ DOK למחשב ועוד אם מעתיקים לחוצץ של מערכת ההפעלה ,הבעיה שזה בדר"כ מאיט כאשר אני מעביר הפוך כלומר מהמחשב ל- DOK ובנוסף הקבצים שאני מעביר אינם נמצאים בחוצץ של מערכת ההפעלה ,אז מדוע זה עדיין מאיט???ואם בכל זאת אני צריך לעלות בדיקת מהירות אם איזה תוכנות לעשות זאת?ואיך אני אוכל לשפר משמעותית את קצב העברת נתונים ? - אם אני אקנה הרד-דיסק חיצוני 2.5" מה הציפיות למהירות העברה?
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים זה לא משנה יותר מידי אבל אתה יכול עם HDTuneלגבי הביצועים.. זה לא נשמע לי רע מידי, נשמע תקין לגמרי בשביל כתיבה מתמשכת.לגבי 2.5"- זה תלוי בממשק. ב-USB 2.0 ניתן לצפות לכל היותר ל-30MB לשנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.