עבור לתוכן

איטיות בהעברת מידע בין דיסק און קיי למחשב הנייח,עזרה!

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים אחד נייח(מפרט רשום בצד הפרופיל) והשני מחשב נייד חדש

כשאני מעביר באמצעות דיסק און קיי מידע למחשב הנייד המהירות סבירה -קצב התחלתי בסביבות ה- 60 מגמה ומתייצב על קצב העברה קבוע של כ 16 מגה לשניה ובנוסף

תוך כדי העברת קבצים המחשב ממשיך לעבוד חלק בזמן שאני ממשיך לבצע פעולות שגרתיות ..לעומת זאת

כשאני עושה העברת קבצים עם הדיסק און קיי עם המחשב הנייח המהירות איטית ויורדת ל כ 5-6 מגה לשניה ובנוסף בדרך כלל כשאני ממשיך לפעול במחשב תוך כדי העברת מידע המחשב מתחיל להאיט ומגיע לפעמיים למצבים של חלונות שנתקעים ולא מגיבים

צריך עזרה בלפתור את הבעיה

-האם הבעיה בהרד-דיסק של הנייח? - אולי פשוט בעיה בווינדוס וצריך לעשות פורמט?

- בעיה בזכרונות ?

נ.ב- חוץ מהבעיה נ"ל המחשב עובד טוב בין אם זה באינרנט או משחקים או בניגון מדיה.

אשמח לפתרון הבעיה ..

פורסם

מצטרף לשאלה גם אצלי זה ככה.

פורסם

ראשית יש להבדיל ב- DOK בין מהירות כתיבה לקריאה

קריאה מדיסק און קי יותר מהירה מכתיבה אליו, ב- DOK פשוט ההבדל הוא גדול

יש לקחת בחשבון שאם אתה מעתיק מידע מ- DOK למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה זה יאט מעט את פעולות מערכת ההפעלה כיוון שראשי הכתיבה/קריאה של הדיסק הקשיח יצתרכו לתזז בין תפעול מערכת ההפעלה לבין כתיבת הקבצים המועתקים מ- DOK

בכלל באופן כללי אני ממליץ לך לעשות בדיקות מהירות ל- DOK ולדיסק הקשיח של המחשב הנייח ולהעלות לכאן את התוצאות

פורסם
  • מחבר

ראשית יש להבדיל ב- DOK בין מהירות כתיבה לקריאה

קריאה מדיסק און קי יותר מהירה מכתיבה אליו, ב- DOK פשוט ההבדל הוא גדול

יש לקחת בחשבון שאם אתה מעתיק מידע מ- DOK למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה זה יאט מעט את פעולות מערכת ההפעלה כיוון שראשי הכתיבה/קריאה של הדיסק הקשיח יצתרכו לתזז בין תפעול מערכת ההפעלה לבין כתיבת הקבצים המועתקים מ- DOK

בכלל באופן כללי אני ממליץ לך לעשות בדיקות מהירות ל- DOK ולדיסק הקשיח של המחשב הנייח ולהעלות לכאן את התוצאות

צודק לאחר שעשיתי בדיקה שווה ,כלומר העברת מידע מהמחשב הנייד ל DOK גם שם קיבלתי מהירות נמוכה של כ 6 מגה - עכשיו אני די רגוע שלפחות הנייח תקין

אתה רשמתה שהמחשב כן מאיט אם מעתיקים מידע מ DOK למחשב ועוד אם מעתיקים לחוצץ של מערכת ההפעלה ,הבעיה שזה בדר"כ מאיט כאשר אני מעביר הפוך כלומר מהמחשב ל- DOK ובנוסף הקבצים שאני מעביר אינם נמצאים בחוצץ של מערכת ההפעלה ,אז מדוע זה עדיין מאיט???

ואם בכל זאת אני צריך לעלות בדיקת מהירות אם איזה תוכנות לעשות זאת?

ואיך אני אוכל לשפר משמעותית את קצב העברת נתונים ? - אם אני אקנה הרד-דיסק חיצוני 2.5" מה הציפיות למהירות העברה?

פורסם

זה לא משנה יותר מידי אבל אתה יכול עם HDTune

לגבי הביצועים.. זה לא נשמע לי רע מידי, נשמע תקין לגמרי בשביל כתיבה מתמשכת.

לגבי 2.5"- זה תלוי בממשק. ב-USB 2.0 ניתן לצפות לכל היותר ל-30MB לשנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים