פורסם 2011 במרץ 2014 שנים באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבהניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוסניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופיםאני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים מחבר ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הסוללהכמו כן ניתקתי את כל החלקים למעט המעבד וגם לא היה שום צפצוףבסוף הוצאתי גם את המעבד וגם לא היה צפצוףלפי דעתי הבעיה מהלוח אם, מחר אני שולח אותו לתיקון
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים אפשרות נוספת למקור תקלה זה הספק כחאם אתה יודע שהספק תקין אז בהחלט שווה לשלוח את הלוח אם למימוש אחריות
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים מחבר הספק הוא בן חודשיים HEC 400WATT כך שבטוח שהוא תקיןלצערי האחריות נגמרה, מקסימום נקנה חדששאלה: אם הבעיה תצא בסוף מהמעבד (למרות שרוב הסיכויים שלא), האם אני יכול לממש את האחריות בחנות שלא קניתי בה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.