פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות.מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ?HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ?תודה לעוזרים.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים Fileflyer, מוריד על מקסימום מהירות (1.5MB/S) אצלי (ולכולם בעקרון)כמעט ותמיד יש הורדות ממנו.אני ממליץ.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים מניסיון, Hotfile בהתחלה היה מהיר - כיום הוא זוועת עולם, אותו הסיפור לגבי פיילסוניק ופיילסרבר - המהירות שקיבלתי בתור מנוי פרימיום היא פשוט בדיחה.כמו שאמרו לפניי, פיילפלייר בהחלט מהירים, גם מגהאפלואד למיטב זכרוני ויש גם את Netload שהוא סבבה.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אתה צריך גם לקחת בחשבון לאיזה שרת הורדות יש כרגע את החומר הרב ביותר. כמעט כל מה שאני מחפש אני מוצא אצל FS, אחריו MU. את FF ו-HF אני מוצא פחות. אז גם אם המהירות ב-FS תהיה פחותה יותר, שם לפחות אתה תמצא את כל מה שאתה צריך.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים לדעתי FileSonicלא בדקתי אישית את המהירות שלו.כרגע יש לי FileServe והוא בהחלט מהיר ומנצל את 12 מגה שיש לי
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים FileFlyer !!!בזמן האחרון תמיד יש לי גישה, גם בלי קוד, וגם כשאין גישה תמיד יש לי קוד.תמיד מוריד על MAX !!!וכמעט תמיד אתה תמצא שם הורדה למשהו שאתה מחפש.כנ"ל לגבי Mega Upload, שרתים איכותיים, ובאמת מרוצה משירות הPREMIUM שלהם.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים filesonic מוריד מהר בבוקר, אבל הורדה איטית מאוד אחרי הצהריים.בעיקרון זה תלוי באיזה אתרים אתה גולש, מה אתה מוריד, ובאיזו שפה.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אין על megaupload!!כמעט תמיד מוריד לי על המקסימום בלי פרמיום (1.4 מגה לשנייה)
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים עדיף להשתמש באתרים חינמיים שמורידים את הקובץ בשבילך ואז אתה מוריד מהם במהירות
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים אוקי נפוצים אולי אני מסכים חלקית, לפחות אם אתה רוצה אותם מהר.אבל מה הקשר לישנים.זה מאוד נדיר שאני נאלץ להוריד מאתר הורדות.
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים ז"א שאם הקובץ לא נמצא אצל הרבה אנשים לא תקבל אותו מהרבשביל זה הקובץ צריך להתיישן קצת
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים עוד כמה שעות לא משנים למי שעובד אסטרטגית.רק מי שרוצה סיפוק מידי יש לו בעיה עם זה.
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים FF אני תמיד משתמש בfilefetch אם אין לFF את אותו הקובץ. http://www.fileflyer.com/filefetch/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.