עבור לתוכן

Crysis 2 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

המצב שבו קרייסיס 2 היום, זה המצב שהוא צריך להיות בו בתאריך היציאה. הם זילזלו יותר מדי בקהילת ה-PC ולדעתי הם קיבלו את מה שמגיע להם.

• תגובות 480
  • צפיות 66.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

כן, בכל מקרה יצא ה PATCH לבעלי כרטיסי DX11 תהנו:

http://www.mycrysis.com/dx11

נביא תוצאות בקרוב :)

עריכה: המשחק נראה ממש טוב...נראה לי המשחק היחידי שנראה יותר טוב מקרייסיס 1

אני מקבל בממוצע 43 FPS בהגדרות הכי גבוהות, אני אנסה לעלות סקרינים ברזולוציה גבוהה.

Crysis22011-06-2720-06-44-94.jpg

Untitled-1.png

3-1.jpg

4-1.jpg

פורסם

הפאטץ' כבר יצא לסטים ?

פורסם

ענק !

מרגישים מאוד את הביצועים החדשים? זה ממש חיי יותר? או שאין מה לעשות כי זה מבוסס על DX9?

פורסם
  • מחבר
פורסם

התקנתי את הפאץ' יחד עם הDX11 והטקסטורות החדשות ושמתי את כל ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) וגם שמתי DX11 וטקסטורות חדשות וmotion blur על high והמשחק עובד טוב אבל לא הכי חלק עם המפרט שבצד. האם צריך עוד זיכרון כדי שהמשחק יעבוד עוד יותר חלק?

פורסם

סביר להניח.

אם אני אשדרג ל4GB זיכרון המשחק יעבוד לי חלק לגמרי כמו שהוא עבד לפני הפאצ'? איזה זיכרון כדאי לקנות?

פורסם

תיזכר בחינם שזה היה משחק נחמד.

פורסם

אם אני אשדרג ל4GB זיכרון המשחק יעבוד לי חלק לגמרי כמו שהוא עבד לפני הפאצ'? איזה זיכרון כדאי לקנות?

לא כמו שהוא עבד לפני, שים לב לבאנצ'מרק שהביא syndromE (תיכנס ללינק) ותראה שיש ירידת פריימים כאשר עוברים מ-directX9

ל-directX11. אתה כנראה תרגיש שיפור, עדיין המצס לא יהיה כמו לפני הפאץ' (תוריד מעט את ההגדרות ב-directX11 ותבדוק מה

נראה לך טוב יותר)

אם לא תרגיש שיפור, תקנה את זה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9573

פורסם

יש הגדרות במשחק שלא תורמות ממש לגראפיקה וגורמות לירידת פריימים? אם כן איזה הגדרות? ואני צריך זיכרון מKSP.

פורסם

מוזר ההתקנה של הפאץ החדש נותנת לי שגיעה??

הוא מבצע סריקה ואז נותן הודעה??

למה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי יש בעיה אחרת.

הוא מוריד את עדכון 1.9 , מתקין אותו ואז אני רוצה להתחיל לשחק הוא שוב מתחיל להוריד ולהתקין את העדכון.

ניסיתי RESET ולא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים