פורסם 2011 באפריל 2714 שנים לא מת ולא נעליים חי ובועט ויש המון שרתים והמון שחקניםאמנם steam הוא לא מדד מהימן אבל הוא אומר משהו על המשחק הזה.בקושי 900 שחקנים מ-steam בשעות השיא, ומדובר במשחק חדש יחסית. (חצי מהם בטח משחק ב-SP).אם זה לא כישלון אני לא יודע מה כן.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים נהדר, אחרי הפאץ' הרביעי ועדיין יש האקרים שרצים עם CLOAK ויורים בכולם. חרא של משחק. ~_~
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים כי הסינגל משעמם ומזכיר משחקי יריות אחרים שחוזרים על עצמם שוב ושוב, העלילה גם לא הצליחה להחזיק אותי, הAI גם דפוק כמו במשחקי FPS אחרים אז גם פה אין אתגר מיוחד.אמרו גם שיש אווירה קולנועית חזקה... לא הרגשתי גם את זה... הפעם הגראפיקה לא עשתה את זה ומה שנשאר זה המולטי.ודמואים כמעט כבר לא מוציאים בתקופתנו.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים תשמע זה תלוי למה אתה קורא מיוחד.. מבחינתי היכולות של ה-NANO SUIT לא הופכות את המשחק למדהים. כן הוא נראה טוב, הוא זורם אפשר להגיד. אבל הוא די ג'נרי. הקרייסיס הראשון היה משהו ששבר גבולות, העלה את הרמה. עם כל הבעיות שהיו לו. בקרייסיס 2 הם לא ניסו לשבור שום תקרה ולעבור לשלב הבא. אין לך כל כך הרבה אופציות FLANKING כמו בקרייסיס ה-1, העולם לא כזה פתוח. קרייסיס הראשון היה טוב (לדעתי) כי לא היה משהו דומה לכך בזמן שהוא יצא (ונראה טוב כל כך).
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מה שלא תגידו על הסינגל, אבל הפיסקול של המשחק היה מהמם ומרגש כאחד. Hans Zimmer, פשוט שיחק אותה כמו תמיד.
פורסם 2011 במאי 114 שנים סיימתי את המשחקדוקא חביב רק לא יוצא דופןהרובוטים הענקים חיסלו אותי די הרבה פעמים ברמה veteran
פורסם 2011 במאי 114 שנים רק חבל שהוא נגמר בקול ענות חלושה, ציפיתי לאיזה קרב גדול ומרשים נגד חייזרים ענקיים... בסוף כל העשרים דקות האחרונות הרגתי איזה שלוש וחצי חייזרים (הרמה השלישית). :
פורסם 2011 במאי 114 שנים מי שמשתמש בEADM יצא עידכון שמאפשר להוסיף חברים ולדבר איתם תוך כדי משחק כמו בSTAM. אם מישהו רוצה שיוסיף אותי Orm94.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.