פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אני צריך ליצור משתנה STRING שמכיל מספר כלשהו ושתי שמות. נ.ב,המספר כבר מוגדר כאינט.תודה
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים char *str1;char* str2;int num1;char strnum[10];char strnew[80];strcpy(strnew, str1);strcat(strnew, str2);itoa(num1, strnum, 10);strcat(strnew, strnum);הסבר:str1 ו-str2 הן 2 המחרוזות, num זה המספר. strnum זה מחרוזת זמנית לאחסון הייצוג המחרוזתי של המספר. strnew זו המחרוזת שתכיל את השרשור.strcpy - מעתיקה את str1 לתוך strnew.strcat - מעתיקה את str2 לסוף של strnew (=משרשרת).itoa - ממירה מספר ל-string. מקבלת את המספר, מצביע ל-string להכניס לתוכו את התוצאה, ובסיס המספר.זה ע"י שימוש בפונקציות של C... יכול להיות שב-C++ יש אפשרות לעשות את זה יותר בקלות, אני לא מכיר מספיק טוב את השפה..
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר תודה אחי! אבל אני צריך מימוש דרך הCLASS של STRING זה אמור להיות יותר פשוט בC++.תודה
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אם היה מדובר רק במחרוזות אז היית פשוט יכול להשתמש ב-string ולשרשר באמצעות +.בשביל להוסיף int לעסק אתה יכול להשתמש ב-stringstreamhttp://www.cplusplus.com/reference/iostream/stringstream/str
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.