פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אני לוחץ על הכפתור, נדלקת הנורית, שומעים רעש קל כאילו הוא מנסה להפתח ומשהו חוסם אותו, אבל הכונן לא נפתח.אחת להרבה ניסיונות הוא כן נפתח (האם זה לא שולל בעיית חסימה פיזית של הפתיחה ?)רעיונות ?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים בן כמה הכונן? חדש יעלה בסביבות ה100 שקל, עם ביצועים טיפה משודרגים בכל מקרה, אם אין בעיות קריאה/כתיבה ורק המגש נפתח בצורה בעייתית, שווה לראות אם הגומייה בסדר, חדשה עולה גרושים(בחנויות האלקטרוניקה השכונתיות) *שים לב, שיש כמה גדלים של גומיות כאלה, ןלפעמים זה עדיין לא יסדר לך את הבעיה מעבר לזה, לארוז בשקית ולהעיף לפח/ים
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים נסה לדחוף סיכה או משהו דומה לחריר הקטן שיש שם. זה אמור לפתוח פתיחת חירום. בכל מקרה, הכן את עצמך נפשית לקניית כונן חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.