פורסם 2011 במרץ 1714 שנים שלום לכולם,היום דיברתי עם חבר שלי מאחד הקיבוצים בדרום ומסתבר שהוא משלם 142 ש"ח על אינטרנט שאמור להיות במהירות של איזה 5Mb אבל בפועל ב-99% מהזמן זה בקושי 750Kb, לקיבוץ יש עיסקה עם בזק והבנתי שיש מרכזיה בקיבוץ (או משהו בסיגנון) ז"א לקיבוץ אין אינטרס לתת גישה בצורה שונה לאינטרנט, בעיקרון יש גם תשתית של הוט אבל כרגע הם (חברת הוט) טוענים שזה קצת בעייתי (לא ברור למה!, זה עדיין בבירורים).ללפטופ של החבר אין מודם סלולרי, וגם אין לו רצון לחבר את הפלאפון שלו ללפטופ ולהתחבר דרכו (זה לא כל כך נוח לגלישה ארוכה).לכן תהיתי האם מישהו מחובר/יודע על דרך אחרת להתחבר, אולי דרך אחת מחברות הסלולר עם רכישת איזשהו מודם?*. כל הצעה תתקבל בברכה, לא לי או לחבר יש כרגע זמן להריץ בירורים מול כל החברות (רק שבוע הבא יהיה זמן), אז בינתיים חשבתי פשוט לשאול פה ולקוות להנות מהניסיון שלכם.תודה מראש וחג פורים שמח!
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים וודאי שניתן להתחבר דרך אחת מחברות הסלולר. הם גם ימכרו לחברך מודם בשמחה רבה.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר סבבה תודה רבה על התשובה המהירה, האם מישהו פה יכול קצת לתת רשמים מנסיונו עם חיבור לאינטרנט דרך חברת סלולר, אפילו לתת המלצות על מודם וחברה?
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים בקצרה, סלקום 2.8 מגהביט, אילת. על הפנים, רוב הזמן לא חוצה את ה-800 קס"ש. יש סיכוי שזה תלוי במיקום. בשעות לא שפויות מגיעים למהירותהמקסימלית.http://blog.itk98.net/archives/56http://blog.itk98.net/archives/146
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.