עבור לתוכן

אפקט חמישי שלי, כדור הארץ נע במסלולו.

Featured Replies

פורסם

:nixweiss:

לי נראה יותר כאילו השמש היא זאת שנעה.

חג פורים שמח !

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:P

בכל מקרה, תפציץ בלייק! :D

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל סחתן :xyxthumbs:

לי מפריע רק משהו בפרופורציות- גם אם הן נכונות וחישבת אותן לפי איזשהו הגיון העין שלי "מצפה" או לשמש יותר גדולה או יותר רחוקה, בעומק.

אגה, מהירות הסיבוב של הכדור (גם אם הכוונה לFast forward של המציאות) גבוהה טיפה יותר מדי (לטעמי) היא יכולה לזרום יותר עם המוסיקה.

אבל באמת סחתן המון פרטים קטנים שאהבתי :yelclap:

(הייתי מפציץ בלייק אבל אין לי פייסבוק !?!?)

פורסם
  • מחבר

לא צריך בפייסבוק, צריך ביוטיוב :P

ולגבי הפרופורציות, זה לא אמור להיות מדעי, זה אמור להיות מגניב :)

פורסם

אולי הרקע של הכוכבים צריך לזוז גם בשביל שלא נחשוב שהשמש זזה...

פורסם
לגבי הפרופורציות, זה לא אמור להיות מדעי, זה אמור להיות מגניב

דוקא לא בקטע מדעי- שילוב של המהירות סיבוב והפרופורציות שהופך לי את ה"חוויה הכללית" לפחות אמינה- בגלל זה גם שאלתי אם הכוונה היא כן לייצר משהו במעיין Fast Forward. אם כן אז אחלה אם הכוונה היא כן עם מוכוונות ל"מציאות" אז זה הולך קצת לאיבוד. וזה עדיין מגניב.

לא צריך בפייסבוק, צריך ביוטיוב

קיבלת :xyxthumbs:

פורסם

באיזה תוכנה אתה עובד? במה השתמשת בשביל השמש, נראה נחמד

לגבי כדור הארץ לדעתי אם תשים את ספרת המזג אוויר בכיוון נגדי לסיבוב כדור הארץ יצא לך אפקט יותר מוצלח בנוסף אתה יכול להוסיף לזה גם סיבוב רנדומלי (סתם תשחק עם זה) כדי להוסיף אפילו יותר ראליזם

אתה יכול להוסיף כמה משטחים רקים שחורים ברקע עם תמונות של גלקסיות בעזרת אלפה להעלים את החלק השחור ככה הרקע שלך יהיה יפה יותר

ואם כבר הכנסתה איזה שהוא ערפל לא ברור אז כבר תוסיף איזה רצועת אסטרואידים בפנים

האמת שבניתי את כל מערכת השמש לפרוייקט סיום בסטודיומקס :P

פורסם

כל הכבוד,

מאחר וביקשת ביקורת בונה, לדעתי יש השתקפות מיותרת(או ספוט) בצד שמאל של כדור הארץ, בנוסף לא אמור בכלל להיות שם החזר מאחר והשמש נמצא בצד האחורי של הכדור. שים לב לכך.

בנוסף הייתי מוסיף ירח שיסתובב סביבו , לא צריך להיות יותר מדי השקעה.

חוץ מזה סבבה רואים שהשקעת.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הכל כולל הכל נעשה באפטר אפקטס, זה היה לפני שהכרתי את התוכנות האחרות וההרבה יותר מתקדמות (3DS MAX CINEMA 4D BOUJOU MOCHA) למרות שאם הייתי מתחיל להסתבך בשלושה מימדים זה היה נהיה כבר סיוט.

לגבי ירח, תאמין לי, ניסיתי, לא יצא כל כך יפה. הירח הסתיר את כדור הארץ כל סיבוב וזה לא יצא כל כך טוב.

לגבי הסיבוב רנדומלי, בכיף אני יכול לעשות את זה עם ביטוי פשוט (לאלה מכם שמכירים את התוכנה, אני פשוט יוסיף time*100 לX, Z וY)

לגבי רצועת סטרואידים, נשמע רעיון נחמד ביותר, ונראה לי אני יכול לעשות אותו עם כמה PARTICLES, או אפילו ב3D אם יהיה לי זמן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים