עבור לתוכן

זיהוי בקר SATA תקבול בלוח-אם P67

Featured Replies

פורסם

שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה .

תודה.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום

כדי להפוך את הכותרת לעניינית במקום לציין שיש לך שאלה, נסה לתמצת את השאלה. לדוגמה "זיהוי בקר SATA תקבול בלוח-אם P67".

כל עוד כל ההתקנים שלך מחוברים לחיבור SATA 6Gb/s אתה לא תושפע מהתופעה. התקלה משפיעה על בקרי ה-SATA 3Gb/s בלבד ואם היא מתרחשת היא מתאפיינת בירידה עם הזמן בתפקוד הבקרים עד לחוסר תפקוד כללי. יש לציין שלא כל הלוחות יושפעו וייתכן שבכל לוח שכן יושפע חומרת הבעיה תשתנה. בכל מקרה הלוחות החדשים הם ממהדורה B3 ואתה זכאי לך שהחנות תחליף לך את הלוח הקיים ללוח תקין.

בסטיקי שנפתח פה בפורום בנושא תוכל למצוא את הנחיות היצרן לבדיקת מהדורת הלוח כך שתוכל לוודא שהלוח שתקבל הוא אכן ממהדורה B3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים