עבור לתוכן

עזרה בהוספת HDD למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

הי,

אני רוצה (צריך) להוסיף HDD של 2G למחשב ה-HTPC שלי:

מארז: Antec Fusion Remote

לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H

כיום יש כבר שני HDD של סמסונג 1G F1

הבעיה שלי היא שאני לא רואה מקום להכניס כונן נוסף - צירפתי תמונה של המחשב.

האם אני מסכן את הכוננים אם אצופף אותם יותר ואוסיף כונן שלישי עם דבק דו"צ לדופן המחשב?

תודה מראש לעוזרים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני ממש לא ממליץ לך לעשות את זה !

לעומת זאת ...אתה יכול לבדוק אולי מתחת לצורב יש מקום לשים עוד "כונן" 5.25 ....{אני לא יכול לראות זאת על פי התמונה שנתת..} .....במידה ויש מקום ....

פשוט מאוד תקנה מתאם 3.5 ל-5.25 .....זה בסך הכל חתיכת פלסטיק שעולה 35 ש"ח ....ותשים אותה מתחת ביחד אם ה HDD החדש ..

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9961

היה לי בעיה דומה במארז .....של Thermaltake ....דגם HD 202 וזה בדיוק מה שעשיתי ...פשוט מאוד קניתי את המתאם ודחפתי אותו מתחת לצורב ...וזה כמובן במידה שיש שם מקום ....רק שאני עשיתי זאת מיכוון שרציתי להכניס את הכרטיס מסך ....9800 GTX ..

פורסם
  • מחבר

יש שם מקום, שקלתי את זה אבל החלל מאוד מצומצם שם ואני חושש מהתחממות של ההארד דיסק (לא רוצה להוסיף מאווררים בגלל הרעש). האם זה לא מסוכן לכונן?

פורסם

כל עיניין לגופו ...במידה ואתה לא מעוניין להחליף את ה HDD הקיימים שלך לחדשים לבעליי קיבולת גדולה יותר אז זה יהיה הפיתרון הפשוט ביותר והזול ביותר

את עניין ההיתחממות את כבר תאלץ לבדוק בזמן אמת ....אחרי שתעשה את זה ....במקרה הכי גרוע אולי תוסיף מאוורר בכל זאת { אם בכלל המקום מאפשר זאת} ...

במידה וכן דע לך שלא תיהיה מוגבל במיוחד ...אפשר להתקין בו מאווררים בגודל סטנדרטי של 80 מ"מ ...וכך למעשה קיים לך מבחר מאוד גדול בחנויות השונות ...

במיקרה קיצון ...אני לא יודע עד כמה אתה באמת משתמש בצורב ....במידה והוא כמעט חסר שימוש ...תעיף אותו ושים את ההרד דיסק במקומו ...ואולי תקנה צורב חיצוני ...למרות שבמצב כזה ...אולי עדיף לך לקנות HDD חיצוני ...אז ממש תלוי עד כמה אתה משתמש בצורב ...

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים