עבור לתוכן

אימג' שייק לא עובד לי! יש למישהו פיתרון?!

Featured Replies

פורסם

ביי. פורום מלא בטרולים

[attachment deleted by admin]

פורסם

פוליסות חדשות של האתר, אתה לא יכול לעשות כלום בקשר לזה.

פורסם

מה הקשר פה לדפדפן? תקרא שוב את תוכן ההודעה. :s07:

פורסם
  • מחבר

ביי. פורום מלא בטרולים

פורסם

תעלה את התמונות שלך לאתר אחר.

Imageshack קפצו מעל הפופיק ודורשים מכל מנהל אתר לרשום את האתר שלו בשביל שתמונות מImageshack יופיעו באתר שלו.

מה שאף מנהל אתר לא טורח לעשות כי פשוט יש כל כך הרבה חלופות..

אז כמו שרשמתי בתחילת ההודעה, תעלה את התמונות שלך לאתר אחר :)

פורסם
  • מחבר

ביי. פורום מלא בטרולים

פורסם

משעשע לראות אנשים כל כך עקשנים, כשמסביבם יש עוד מאות אתרים שמאפשרים להעלות תמונות.

פורסם
  • מחבר

ביי. פורום מלא בטרולים

פורסם

מה אתה אידיוט?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני מסביר לך שאני לא יכול לראות שום תמונה שהעלו לאתר אימג' שייק מה שאומר שרבע מהתמונות ברחבי הרשת מופיעות לי כמו התמונה שצירפתי בהודעת הנושא.

תפסיקו להגיב בלי לקרוא! מה נסגר איתכם?

משעשע לראות אנשים כל כך עקשנים, כשמסביבם יש עוד מאות אתרים שמאפשרים להעלות תמונות.

פורסם

מה אתה אידיוט?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני מסביר לך שאני לא יכול לראות שום תמונה שהעלו לאתר אימג' שייק מה שאומר שרבע מהתמונות ברחבי הרשת מופיעות לי כמו התמונה שצירפתי בהודעת הנושא.

תפסיקו להגיב בלי לקרוא! מה נסגר איתכם?

כמו שנאמר בתגובה הראשונה - אתה לא יכול לעשות כלום לגבי זה ואתה לא היחיד שלא יכול לראות את התמונות.

נשאר רק לקוות שאנשים יפסיקו להשתמש בשירות הזה (שכבר זמן מה די גרוע) ויעברו לאחרים כמו http://imgur.com/ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ביי. פורום מלא בטרולים

פורסם

ל-Imageshack יש סיבולת נמוכה לאנלפבתים שלא מסוגלים אפילו לכתוב את השם שלהם נכון, שלא נדבר על לקרוא הוראות שאם הן היו פשוטות יותר הן היו נראות כמו פיקטוגרפים על שקיות על מנת למנוע מאנשים(ככל הנראה כמוך) לשים אותן על הראש, או לדחוף אותן לפי הטבעת.

אבל לענייננו אין שום דבר שאתה יכול לעשות בעניין, נולדת ככה, זה גנטי היום זה Imageshack מחר זה יהיה הבוס בעבודה, אל תדאג החיים שלך לא הולכים להיות מוצלחים במיוחד, אבל זה בסדר, אין שכל אין דאגות.

פורסם

לא רק זה, קיבלתי אפילו הודעות מאיימות מהילדון טיטאן שבע שבע שבע

הלכתי לשכור bodyguard :hi:

j55kl2luexl1mhhmmuwx.jpg

1088tue.gif

פורסם

to view register at : bit.ly/imageshack-domain

תקרא את המשפט הזה כמה פעמים עד שתבין...

פורסם

ביי. פורום מלא בטרולים

נתתי לך צ'אנס אחרי שנה והחזרתי לך את המשתמש, טעיתי כנראה. שלום ולא להתראות.

יפה לך להספים אותי בפרטיות ממשתמש אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים