פורסם 2011 באפריל 614 שנים מה זה ARROW STORM? אתה שואל!?OMG אחי פרוש לדוקים.עם ARROW STORM עברתי כל כך הרבה מקומות במשק הזה.....
פורסם 2011 באפריל 614 שנים אז תגלה לי :-\עכשיו אני רואה ביוטיוב שזה החיצים האלו שזורקים האססנים שלך..איך בדיוק מפעילים את זה?
פורסם 2011 באפריל 614 שנים צריך כמות מסויימת של אססנים ברמה של אססין(10),ואז לוחצים T ארוך והם יורים חצים.
פורסם 2011 באפריל 814 שנים אין המשחק הזה אחד המשחקים הכי יפים ששחקתי בהם הכל יש לך שם בפנים ויותרכל יום משחק קצת וכל ישיבה יש דברים חדשים ועדיין מרגיש שאני רק מגרד את השטח הגעתי לסיקוונס הרביעי כרגע וכבר שחקתי הרבה שעות לפחות 7-8 אם לא יותר לא בדקתיושלא לדבר על איך המשחק נראה העיר מדהימה מהפרטים הקטנים ועד איך שהכל נראה בגדולאתה יושב לך על איזה ספסל ברחוב צדדי עם הירח בתמונה שתי בחורות בספסל לצידך ואנשים מסתובבים ברחוב והכל עשוי כמו שצריך אין מיליםאו לחילופין מטפס על איזו טירה ויכול לראות את כל העיר מתחתיךבאמת משחק נדיר
פורסם 2011 באפריל 814 שנים ושלא לדבר על איך המשחק נראה העיר מדהימה מהפרטים הקטנים ועד איך שהכל נראה בגדולאתה יושב לך על איזה ספסל ברחוב צדדי עם הירח בתמונה שתי בחורות בספסל לצידך ואנשים מסתובבים ברחוב והכל עשוי כמו שצריך אין מיליםאו לחילופין מטפס על איזו טירה ויכול לראות את כל העיר מתחתיךבאמת משחק נדיר על זה אין אף אחד שיכול לחלוק. זה באמת.
פורסם 2011 באפריל 814 שנים אין המשחק הזה אחד המשחקים הכי יפים ששחקתי בהם הכל יש לך שם בפנים ויותרכל יום משחק קצת וכל ישיבה יש דברים חדשים ועדיין מרגיש שאני רק מגרד את השטח הגעתי לסיקוונס הרביעי כרגע וכבר שחקתי הרבה שעות לפחות 7-8 אם לא יותר לא בדקתיושלא לדבר על איך המשחק נראה העיר מדהימה מהפרטים הקטנים ועד איך שהכל נראה בגדולאתה יושב לך על איזה ספסל ברחוב צדדי עם הירח בתמונה שתי בחורות בספסל לצידך ואנשים מסתובבים ברחוב והכל עשוי כמו שצריך אין מיליםאו לחילופין מטפס על איזו טירה ויכול לראות את כל העיר מתחתיךבאמת משחק נדירמסכים בהחלט ! בתור אחד שיש לו PS3 ומחשב וכל מיני משחקים כמו KILLZONE 3 /CRYSIS 2 וכו' אין ספק זה אחד מן המשחקים היחידים לאחרונה שגרם לי ממש להישאר במשחק יותר מכמה דקות.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים פשש עכשיו שחקתי את החלק שעפים ומפציצים מפעלים לא מבין למה אמרו שהפעם השאירו את לאונרדו בצד לפי מה שאני זוכר במשחק הקודם הדבר היחיד של לאונרדו היה הקטע טיסה מעל העיר ובמשחק הזה יש כמה וכמה מכונות שונות ולכל אחד קטע משחקיות יחודי אז לא ברור לי למה בביקורות אמרו שהפעם יש פחות מלאונרדו גם כן בדיוק קבלתי את המצנח כל כך הרבה דברים יש לעשות פה במשחק הוא די מושלם ראיתי שהוא מקבל ציונים באזור ה 82-88 לפי דעתי 92 מינימוםגם כן עוד דבר ששמעתי שאומרים שהוא קצר לא מבין איך אפשר להגיד את זה כבר שחקתי כל כך הרבה שעות הייתי אומר 20-25 + ולא היה משעמם לרגע והיו כל כך הרבה דברים שונים שעשיתי שיהיה קשה לעבור עלייהם בראש אגב איזה נחמד זה לצאת מהאנימוס ולהסתובב בעיר בעשר דקות האלו שמקבליםאתמול החלטתי להתפרע קצת הלכתי לאיזה מקום קרוב לנהר שהיו שם דייגים התקרבתי לאחד אתה לוחץ שיפט אחד וגם הבן אדם נופל למים + אתה מחרים לו את החכה במהלך אחד חח אז הסתובבתי בעיר ופוצצתי אנשים עם החכה צחוקים
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים קצר הכוונה לעלילה נטו,לא לSIDE MISSIONS.פחות מלאונארדו זאת אומרת הדמות עצמה מקבלת פחות "דקות מסך" נקרא לזה.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים בתור אחד ששיחק בראשון ובשני וממש אהבתי את שניהם, כן הראשון קצת חפר אבל לא ברמה ששמתי לב לזה רק מתי שאמרו לי שהוא באמת חוזר על עצמו המון.אבל עדין המשחק הראשון היה ממכר, נתן הרגשה של המשכיות, מה הלאה..שיחקתי גם בשני והוא היה עוד יותר מדהים, מגוון וכיפי.עכשיו בשלישי שוב פעם גיוון אין סופי, גרפיקה טובה יותר. עלילה פסיכית פשוט פסיכית.למרות שאני לא מבין איך הם קישרו את הראשון לשני ולשלישי..הפיצ'ר של האחווה הוא קטלני, לקרוא לרוצחים אחרים לרצוח זה מגניב.פשוט כיף.
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים אני מרגיש ממש טיפש, אני לא מצליח לעשות את הפאזל ב-The Truth Cluster 7. מצאתי מלא walkthroughs לנושא, אבל אני רוצה להבין את הפתרון - למה הוא ככה? מאיפה אני הייתי אמור להבין את זה? מישהו יכול לסייע? דוגמא לוידיאו walkthrough:
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים WTF בכלל לא הייתי מודע שדבר כזה קיים במשחק אני זוכר שבמשחק השני היה את זה אבל במשחק הזה לא הייתי מודע בכלל שום דבר במשחק לא דיבר על האלמנט הזה באיזה שלב מישהו אומר לך משהו לגבי זה? אני כבר סיימתי את המשחק ... מה אני סתם צריך להסתובב בעיר ולהסתכל על אזורים בראייה המיוחדת? חבל שלא הייתי מודע בזמן ששחקתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.