עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט משחקים FPS כבד, מסך, OC, שקט, תקציב 8K

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי אותך נכון לגבי הספק, חשבתי שמדובר בסיסוניק.

בכל מקרה אני כנראה אקנה את המחשב בפנדה כי כמו שאמרתי זו החנות הטובה היחידה שיש בבאר-שבע. רכישה בכל חנות שנמצאת צפונית לקו קריית-גת תצריך הוספת עלויות שילוח\דלק למחיר בשביל לאסוף את המחשב או במידה ואני אצטרך תיקון במסגרת האחראיות מה שהופך את כל העסק להרבה פחות משתלם גם המחיר של המחשב בלבד יהיה נמוך יותר.

ואני מסכים איתכם לגבי לוח האם, סימנתי את הלוח הלא נכון במפרט - אני מכוון ללוח זול יותר בלי אפשרות ל-SLI\CF.

תבדוק אם לפנדה יש את כל החלקים שהציעו לך(או משהו דומה), אחרת ניתן לשקול את שירות VIP של rsm בעלות של 130 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1255

פורסם
menas - אני מעוניין להשקיע את כל מה שצריך עכשיו כדי לקבל מערכת שתהיה כמה שיותר future-proof ולא לפצל את זה לקנייה+שדרוג בעוד 3 שנים כי שוב, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, מה שאומר שלא הולך להיות לי כסף לשדרוגים רציניים בעוד 3 שנים (או זמן להרוויח כסף לשדרוגים רציניים, לצורך העניין). בגלל זה אני רוצה 8GB זכרון פנימי ואוברקלוק, כך שהשדרוג היחידי שאני אולי אצטרך (שוב, כי לדעתי עלילה ומשחקיות חשובים כל-כך הרבה יותר מגרפיקה) יהיה כ"מ ואולי כונן קשיח נוסף.

אני הבאתי את זה כמטאפורה,כמובן שעדיף לבצע שידרוגים.

בכ"מ,2500 יהיה מספיק חזק למשחקים וכ"ו גם בעוד כמה שנים (אני מאמין שהוא לא יהיה צוואר הבקבוק גם עוד 4 שנים אבל אני לא נביא),אחרי זה יהי עדיף לך להחליף שילוש.

ההוצאות על OC ל2500 הם מאוד יקרות,מה שהופך את העסק למעט לא משתלם ומיותר (אלא אם אתה זקוק לעוצמה ב4 ליבות לתוכנה ספציפית וכ"ו) ואם אתה שואל אותי-במחיר של כל ההשקעה הזאת כבר עדיף להכניס SSD.

8GB לא יתן לך כלום עכשיו וסביר להניח גם לא בעתיד הרקוב-רחוק אז תוריד את זה מסדר היום.

תבחר רק אם אתה מעוניין בOC או לא (קח בחשבון את ההוצאה הכספית הלא קטנה פה בשביל OC) אם לא קח את המפרט של רוי רק בלי ה2500K ותשנה את הקירור למשהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים