פורסם 2011 במרץ 1414 שנים תמיד יש לי בעיות באימיול ואני לא מצליח להוריד שירים לילדים שלי וכדומה, שרתים לא תקינים ועוד כל מיני בולשיט שאני לא יודע מה לעשות איתו. נכנסתי פעם לאתר שרתים שלהם הכל שם היה מלא ציצים ופורנו וזה גם לא עזר. אם מישהו יכול לתת לי גירסא טובה של אימיול שפשוט מתקינים והיא יעילה אודה לו מאוד.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים היום אתה יכול למצוא כמעט כל שיר שאתה רוצה בגוגל. למה להשתמש ב Emule?מחזק. אימיול לא רלוונטית כיום...
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים רלוונטי אני לא מדבר על סינגלים אני מדבר על סרטים ומשחקים,ואני עדיין חושב שחיפוש באימיול יכול לתת תוצאות טובות לחיפוש שירים(סינגלים) תמונות ועוד.[br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 16:16:26החמור של אימיול בשורת משימות יש לו מין כיסוי על העניים בצבע שחור?
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים http://www.lhnet.co.il/emule/יש שם שתי גרסאות להורדה.אחת עם התקנה ואחת ללא התקנה.שתיהן עובדות מצויין.אני מתחבר מיידית עם מזהה גבוה.אם לך זה לא עובד, אתה צריך לשנות הגדרות בפיירוול.
פורסם 2011 במרץ 1614 שנים לדעתי האימיול של האתר הרשמי טוב יותר למורות הדגם של ליונטוורק החדש שמשתמש בשיטת קרדיט שונהקצת מהירה אבל לא כל כך יעילה,כמו שאמרו תצטרך לפתוח פורטים לפי ההגדרות של האימיול שמופיע ב"העדפות" -> "חיבור".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.