פורסם 2011 במרץ 1914 שנים אנשים קונים כובעים גם ב 120$,יש כובע שקונים ב 400$+.ראיתי כובע שנמכר ב 600$.
פורסם 2011 במרץ 1914 שנים $600????????????????????????????????????????????????????????????? Dudes fuck TF2 too serious
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים מאוד אמין שיש לכם אותו שם פרטי ואותו שם משתמש במייל.אם אתה רוצה למכור, אתה מוזמן ל-TradeZonehttp://hwzone.co.il/tradezone/index.php
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים עם עניין הצלפים כל כך מפריעה לכם, אתם יכולים לבקש שיעשו כמו בBFBC2 רק 3 צלפים בכל קבוצה, מי שבוחר להיות הצלף ה4 ישר נהרג עד שהוא בוחר בשחקן אחר, דיי חכם אבל אותי אישית זה מעצבן נורא כל המגבלות האלו.
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים עם עניין הצלפים כל כך מפריעה לכם, אתם יכולים לבקש שיעשו כמו בBFBC2 רק 3 צלפים בכל קבוצה, מי שבוחר להיות הצלף ה4 ישר נהרג עד שהוא בוחר בשחקן אחר, דיי חכם אבל אותי אישית זה מעצבן נורא כל המגבלות האלו. ב BBC2 צלפים בסדר. מעצבן אותי כאשר הם יושבים מאחורה ומכסים את התחת, אבל לפחות זה צריך קצת SKILL לצלוף ב BC 2 I just LOLed כל כך נכון תקראו את זה http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bush%20wookie
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים לא יודע מה אתם מתלוננים כל כך, בכללי המשחק לא רע בכלל וגם עוד משחק שתומך בפיזיקה, ושכל המשחקים שתומכים בפיזיקה יצאו כבר.
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים בסטים הוא עולה 50 דולר..אני אישית לא מחבב תסטים הזה!אמרו לי שאפשר לרכוש אותו זול יותר ולא דרך הסטים..אם זה נכון איך אני עושה את את זה?וגם עם רוכש אותו לא מהסטים זה כולל התקנה לא דרך הסטים?תודה לעזוריםם[=
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים יש לי שאלה למה HWZONE לא פותח שרת אחד לפחות ל-HOMEFRONT ? למרות כל הביקורות השליליות על המשחק המשחק די מצליח, וישנה קהילה בארץ, נכון היא לא גדולה כמו של battlefield אבל בכל זאת הקהילה אני חשוב מספיק גדולה כדי למלות לפחות שרת אחד.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מהסיבה הפשוטה שהמשחק לא פופולרי.אם תשים לב, שני השרתים של הפורום הם עבור Call of Duty- Black Ops ו- Battlefield - Bad Company 2.עבור שני המשחקים הנ"ל התקיימה מכירה קבוצתית בה למעלה מ-100 חברי פורום נרשמו, כך שכאן היהי ביקוש לשרת.אני בספק אם תצליח למנות כאן 10 איש שמשחקים במולטיפלייר של Homefront.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים איך אני יכול לעשות את זה, כלומר מה אני צריך לעשות בשביל שזה, יכול להיות מאוד שאני כן יצליח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.