עבור לתוכן

Homefront - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

יום יבוא ו Steam ייאפשרו לבצע revoke תוך 24 שעות מרגע השחרור. זה פשוט בזיון שאני נאלץ להתקע עם הזבל הזה, רק בגלל good will.

• תגובות 95
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה קרה עם תעשיית המשחקים. אני קונה משחקים, משלם כסף רק כדי לחוות אכזבה חדשה כל פעם!

אז למה אתה ממשיך לקנות משחקים ביום הראשון שהם יוצאים לשוק? חכה כמה חודשים - גם המחיר ירד וגם תקבל מושג כללי לגבי המשחק ותדע יותר טוב על מה אתה משלם.

:xyxthumbs:

פורסם

יש משחקים שממש לא צריך לקנות על היום הראשון.

משחקים בטוחים כמו portal 2, BF3 וכו', אפשר להבין.

אבל Homefront? על מה ולמה...

היה קצת הייפ על כלום ושום דבר.

פורסם

דבר חכם לעשות, קודם תורידו את המשחק כן אולי זה אסור אבל לפחות ככה אתה יודע עם מה אתה מתעסק, אחרי שעברת אותו ועם המולטי מצוין אתה קונה אותו, אין מה לעשות ככה זה או שאתה בודק לפני וקונה או שאתה נתקע עם החרה הזה.

פורסם

אני לצערי חייב לתמוך עם האימרה מעליי. אם המפתחים היו מסדרים דמו ראוי לכל משחק לא היינו צריכים להגיע למצב כזה. כל הכבוד לכל משחק שמציע דמו לפני שקונים אותו. כולם צריכים לעשות ככה. שלא נגיע למצב שאנחנו צריכים להוריד את המשחק בשביל לבדוק איך הוא, ולא לזרוק 50$ ולקוות שהוא יעבוד טוב.

פורסם

:hizuk:

דבר חכם לעשות, קודם תורידו את המשחק כן אולי זה אסור אבל לפחות ככה אתה יודע עם מה אתה מתעסק, אחרי שעברת אותו ועם המולטי מצוין אתה קונה אותו, אין מה לעשות ככה זה או שאתה בודק לפני וקונה או שאתה נתקע עם החרה הזה.

בדיוק מה שעשיתי עם civ 5. עכשיו אני מחכה למחיר משתלם ;D

פורסם

קניה של היום הראשון או Pre-Order במיוחד מ-STEAM\EA-Store היא מתכון מובטח לקבל הייטב בתחת בגלל בעיות טכניות, וחוסר במפתחות.

אם זה לא עותק פיזי אין טעם לעשות הזמנה מראש או קניה ברגע השחרור, במיוחד עם STEAM שכל משחק שני בערך חווה בעיות השקה מפה ועד הונלולו...

פורסם

מצד שני זה נוח יותר ולרוב המחיר נמוך יותר. אז אני אתחיל לשחק יום אחרי ולא באותו יום, יותר חשוב הבונוסים וההנחות :nixweiss:

חוץ מזה רוב המשחקים היום דורשים STEAM (או משהו מקביל) פתוח מה שאומר שגם אם קנית בחנות קיבלת בתחת :P

מסכים אם מה שאמרו קודם, כמו שאמרתי תמיד, אין דבר כזה פירטיות, הכל שם זה דמו. המשחק טוב קונים, לא טוב לא מגיע לחברה שיקנו את המשחק שלה :nono:

פורסם

מSTEAM קונים אחרי שבוע, עד אז הבעיות של מפתחות כפולים, Unlocking ושאר הירקות נפתרות...

עם COD:MW2 זה היה בכלל בזיון, הזמנתי מראש, עשיתי pre-load ולא יכלתי לעשות Unlock כי פתאום נגמרו להם המפתחות.. ועם EA כל הזמנה חצי מהמפתחות של הבונוסים לא הגיעו או שהיו לאזור הלא נכון.. :s07:

פורסם

לא עשיתי PRE-ORDER חברים. עשיתי טעות כזאת רק פעם אחד, כאשר רק פתחתי חשבון ב STEAM ואחרי מחירים בחנויות בארץ $49.99 נראה לי כמו מחיר נורא זול.

בעיה שהייתי טיפש ועשיתי PRE-ORDER ל ALIENS VS PREDATOR שזה משחק גרוע ושווה אולי $10. גם עשיתי PRE-ORDER ל BC 2 אבל הוא שווה כל שקל ששילמתי.

עם MW 2 אני הלכתי עם הקלאן שלי לשעבר שכולם קנו (אפילו ב PRE-ORDER

MOH שיחקתי BETA ואהבתי :(

COD:BO - שוב טעות.

HOMEFRONT אני פעם שונא, פעם חושב שאולי הוא לא כל כך גרוע. הבעיה שזה לא DICE. קראתי שנציג המפתחים ענה בפורום של STEAM לאלה שהתלוננו על צלפים. אז הוא אמר כאילו שהם לא יכולים לאסור לאנשים לשחק אם הם רוצים לקחת צלף. לא ראיתי תשובה יותר מטומטמת. DICE אם רואים ש80% בוחרים נשק מיוחד או קלאס מבינים שמשהו לא מאוזן פה ומתחילים לאזן.

פורסם

בינתיים הביקורות מצביעות על משחק סביר, כשהממוצע עומד על 72.

IGN מסכמים בצורה טובה את הלך הדברים בדיון כאן:

Homefront is certainly one of the most unique shooters I've ever played, driven by an ingenious and surprisingly well-fleshed out plot and a dark and dreary, realistic setting. But it also controls and feels like a typical shooter, looks like a game that's several years old, and most importantly, has an inexcusably brief campaign.

פורסם

לא עשיתי PRE-ORDER חברים. עשיתי טעות כזאת רק פעם אחד, כאשר רק פתחתי חשבון ב STEAM ואחרי מחירים בחנויות בארץ $49.99 נראה לי כמו מחיר נורא זול.

בעיה שהייתי טיפש ועשיתי PRE-ORDER ל ALIENS VS PREDATOR שזה משחק גרוע ושווה אולי $10. גם עשיתי PRE-ORDER ל BC 2 אבל הוא שווה כל שקל ששילמתי.

עם MW 2 אני הלכתי עם הקלאן שלי לשעבר שכולם קנו (אפילו ב PRE-ORDER

MOH שיחקתי BETA ואהבתי :(

COD:BO - שוב טעות.

HOMEFRONT אני פעם שונא, פעם חושב שאולי הוא לא כל כך גרוע. הבעיה שזה לא DICE. קראתי שנציג המפתחים ענה בפורום של STEAM לאלה שהתלוננו על צלפים. אז הוא אמר כאילו שהם לא יכולים לאסור לאנשים לשחק אם הם רוצים לקחת צלף. לא ראיתי תשובה יותר מטומטמת. DICE אם רואים ש80% בוחרים נשק מיוחד או קלאס מבינים שמשהו לא מאוזן פה ומתחילים לאזן.

ככה כולם עושים, המפתחים לא בנו את המשחק בשביל שתשחק רק עם נשק 1, אם 80% מהאנשים בוחרים נשק או load out מסויים זה אומר שיש איתו בעיה, הוא קל מידי ולא מאוזן. מצד שני אם 80% מהאנשים מתבכיינים על Load out מסויים אולם רק 20% משתמשים בו אומר שהמצב בדיוק כמו שהוא צריך להיות, ככל הנראה אותו נשק load out בננה מספיק "מורכב" בשביל שרק אחוז קטן יחסית יצליח להיות אפקטיבי איתו... הסיבה שהפסקתי לשחק בCOD היא אותה סיבה למה הפסקתי לשחק בCS, כל ילד בן 4 פלצן מתחיל להתבכיין על הכל ממטולים ועד רובי צלפים(מה יש אם זה לא AK47 ו-DE אתה נוב?) כל נשק שהונכס במשחק הוכנס מסיבה מסויימת, בסופו של דבר כולם דיי מאוזנים ולכל אחד יש את השימושים שלו. עד כמה שעצוב זה שהיום הקהילה היחידה שמשתמשת בכל הנשקים והיכולות שמסופקים במשחק בלי שום התבייכנות וואט סו אבר היא הקהילה של HALO, אף אחד לא מתבכיין שאתה מרים הסוואה וenergy sword\grav hammer ומוריד אנשים במכה כאשר אתה בלתי נראה, לא רק שלא מתבכיינים אלא אתה מקבל מחמאות על הביצוע, אותו הדבר עם נשקים יותר כבדים כמו משגרי טילים, רובי צלפים, וכלי רכב. לצערי כל הפלצנים שהיום משחקים בCOD\BF(וכן בין השאר רוב האנשים כאן בפורום) ככל הנראה קטנים מידי בשביל לזכור את השטויות שהיו עושים עם הנשקים הכי "לא מאוזנים" בUT99\Q3A ועד כמה שהמשחקים האלה אמורים להיות מבוססים בעיקר על הריגות בסטייל(חבל שהחברה של Bulletstorm ממש לא הבינו את הקטע, זה היה יכול להיות משחק כלכך כלכך טוב) וכן להוריד קאמפר מחצי מפה עם מטול דורש כשרון, וכל האנשים שמתבכיינים שמורידים אותם ואת ה3 פלצנים שמתחבאים מאחורי הבטוניאדה עם מטול ואז מבטלים אותם בהגדרות של השרת מעצבנים לא פחות מאשר האנשים שלוקחים scav+מטול ולא עושים שום דבר מעבר לכך. להתחמק ממטול ב-COD זה ככל הנראה אחד הדברים שהכי קל לעשות במשחק הזה גם אם הוא שוגר ישר לעברך, יש לו זמן תעופה מאוד איטי ורואים את הקליע ואת שובל העשן הרבה יותר טוב מאשר למשל רואים רימוני יד במשחק הזה.. רוצים סימולטור ריאליסטי שחקו בARMA, כל שאר המשחקים כמו BF ו-COD הם ריאליסטים בערך כמו החלומות שלכם עם מייגן פוקס, זה ארקייד לחלוטין וצריך לשחק אותו כמו אחד...

בינתיים הביקורות מצביעות על משחק סביר, כשהממוצע עומד על 72.

IGN מסכמים בצורה טובה את הלך הדברים בדיון כאן:

IGN

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

היי חברים

לפי התרשמותי במישחק, לא ניראה לי ברמה של BBC2 או מדל אוף אנר או CALL OF DITY לסוגיו , מישחק אקשן טוב , אבל לא סוחף מספיק, הגרפיקה יפה אבל בלי עומק מספיק , למי שמבין על מה אני מדבר .

רוני

פורסם

לפחות אני אמכור את הכובע שקיבלתי ל TF2 ב 35$ וככה יצא ששילמתי רק 15.

אין לי איך להסביר את המשחק הזה חוץ מזה שהמפתחים פשוט לא יודעים את העבודה. חד וחלק.

פורסם

35?! מי המטורף שיקנה בכזה מחיר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים