עבור לתוכן

Homefront - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

לא שיחקתי במשחק אבל הטענות שלך על הסניפרים לא נשמעות מוצדקות, סנייפר מclose range גם ככה לא שווה כלום אז כל המטרה שלו זה להתקמפר ולכפות על חברי הקבוצה שמתרוצצים בחוץ.

• תגובות 95
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל הוא אומר שאין חברי קבוצה שמתרוצצים בחוץ שזה כן בעיה...חשבתי לקנות אבל ממה ששמעתי בימים האחרונים ניראה לי שאני אדלג על המשחק הזה.

פורסם

אל תשכחו שאף משחק שיצא בשנה האחרונה (מהלהיטים) לא יצא מושלם ולקח כמה פאטצ'ים עד שהוא התאזן.

אני לא אומר שהמשחק הזה הולך להיות הדבר הבא אבל תנו לו צ'אנס - חוץ מזה , גיוון לא הרג אף אחד.... :xyxthumbs:

פורסם

אני משחק במשחק מהשנייה שהוא יצא והנה הביקורת שלי, אך ורק על המולטיפלייר, עדיין לא שיחקתי בסינגל.

נתחיל לדבר על הדברים הפחות חשובים, גראפיקה:

הגראפיקה טובה פי כמה וכמה מכל הסרטונים שראינו עד היום, המשחק עצמו גם די תובעני יחסית למשחק שאחרי הכל מבוסס על מנוע בן כמה שנים טובות.

לצורך הדגמה: אני עם המפרט שבצד על הגדרות Medium מקבל בממוצע 50-60FPS בלי פילטרים.

מצד שני, הפיצ'ר Smooth Fps כנראה עושה עבודה מעולה כי כשרק התחלתי לשחק שיחקתי על הגדרות מקסימאליות 28-29FPS ולקח לי כמה שעות טובות להרגיש שמשהו לא תקין.

Gameplay

הדבר העיקרי במשחקי FPS זה הנזק שהנשקים עושים. הנזק פה זהה בדיוק למשחקי CoD. שמעתי תלונות על הצלפים, יש משהו בזה אך מצד שני די קל לטפל בהם - יש סוג של UAV כזה כמו ב BC2 שמחסל צלפים בלי שום בעייה, כך או כך הצלפים פה ממש ממש חלשים מטווח קרוב... הצלפים הורגים בירייה אחת בחזה ומעלה.

הרכבים מאוזנים לדעתי, הטנק אולי טיפה חזק מדי. המפות גדולות בדיוק בגודל המתאים והן גם משתנות כל הזמן כך שלא נלחמים כל הזמן באותו איזור.

שרתים

עוד שבועיים קבצי השרת משתחררים כך שלא תהיה בעייה להרים שרת בארץ.

פורסם

המון תודה לך על הביקורת. היא שווה הרבה, כי כולם פה, כולל אותי, לא שיחקו ומדברים על המשחק על בסיס סרטוני GAMEPLAY ב YOUTUBE או פורומים שתמיד שם מלא אנשים סתם מתבכיינים.

@lol_minbet

אולי אני לא אובייקטיבי, כי יש לי אלרגיה על צלפים מ BC 2, כאשר בRUSH במקום לתקוף יש לקבוצה שלי 16 צלפים שמתקמפרים מאחורה ודואגים רק ל K/D שלהם. על איזה סיוע לחברים מאחור אתה מדבר? אני ארוץ להפעיל פצצה ואמות כל פעם ושאר הקבוצה שלי ישבו אחורה?

פורסם

בכיף :xyxthumbs:

אם אתם רוצים לדעת עוד משהו שלא הזכרתי - שאלו.

פורסם

תנסה להעביר לHIGH, אנשים אומרים שאין ממש הבדל בין MEDIUM לHIGH במשאבים שהמשחק הזה זולל.

פורסם

בדקתי, עשיתי עצירה ב High והיה לי פחות FPS.

מצד שני, ההפרשים באיך שהמשחק נראה בין Medium ל V. High זניחים ביותר... למען האמת אני לא מרגיש הבדל בכלל.

פורסם

לא הגיוני שמפרט כמו שלי או שלך לא יריץ משחקים על MEDIUM ב60+ בימינו... עוד פורט מסריח, תכלס.

אם האקסבוקס והסוני המסכנים מריצים את המשחק כמו שצריך אין סיבה שמפרט איכותי לא יריץ... פשוט מעצבן כמה שהPC תמיד מקבל אותו מאחורה ברוב רובם של המשחקים, כאילו אנחנו פלטפורמת עולם שלישי בגיימינג.

פורסם

אני מאמין שגם ל ATI וגם ל NVIDIA יש פה אינטרס.

פורסם

עם כל משחק שיוצא וסובל ממחלת הפורט המסריח אני מתחרט יותר ויותר על זה שהשקעתי במחשב גיימינג בזמנו ולא קניתי 32" + אקסבוקס... עכשיו שאני בצבא אני לא מוכן לבזבז סכומים כאלה על חומרה או קונסולה :-\

פורסם

המשחק לא יכול להיות פורט מהבחינה הזו :s07:

המנוע פותח למחשב ולוטש בשנים האחרונות.

פורסם

ב90% מהכותרים שפוצצו בזיבולי מח בסגנון "פותח למחשב באופן ייחודי ונפרד מהקונסולות" הביצועים היו גרועים עוד יותר מביצועי פורטים זולים, אז אתה אופטימי מדי.

יותר מזה - הביצועים של HOMEFRONT מדברים בשם עצמם.

פורסם

לכל משחק יש מחלות ילדות אחרי השקה. בשביל זה יש פאטצ'ים. אומנם לCOD:BO זה לא עזר והוא עדיין מגמגם ונקפא אצלי בDUAL CORE שלי

פורסם

UE3 לא פותח למחשב, קוד אוניברסאלי, כלומר הקוד מיועד לעבוד על קונסולות אבל אוטומתית מותאם גם למחשב. כל שינוי שמתבצע לגירסת המחשב הוא התאמה של המפתחת עצמה.

נשמע לי מוזר, ל Digital Extremes יש הרבה ניסיון עם UE ובפיתוח פורטים ולרוב הפורטים שלהם מאוד טובים (בניגוד למשחקים שלהם שלרוב MEH). אני מאמין שגם אם יש בעיות עכשיו יסדרו אותם מהר מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים