פורסם 2011 במרץ 1314 שנים שלוםישנם סרטים שהווליום בהם יחסית חלש גם שאני קובע מקסימוםאני משתמש בתוכנה BSPLAYERהאם יש דרך לחזק את הקול?
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים לפני שאשתה מוריד תוכנה חדשה אני הייתי בודק את הגדרות הסאונד ... יכול להיות שלגבי דברים (פורמטים) מוגדר משהו אחר מאשר לפורמטים אחרים ..
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים תבדוק בווינדוס מדיה פלייר אים יש שינוי?בגדול זה תלוי איך הסרט מקודד איזה סאונד ואולי זה בתוכנה עצמה לכן תבדוק עים נגן אחר.אים אין שינוי בווינדוס מדיה פלייר שנחשב לנגן טוב לי אישית אף פעם לא היתה בעיה איתו,כנראה שהבעיה היא בקידוד של הסרט.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים זה כנראה סרטים עם קידוד AC3.תראה אם אתה יכול להיכנס להגדרות הפילטר ולהעלות שם את הווליום שלו.תריץ חיפוש ל"AC3FILTER" (מת על INDEXED SEARCH).ותעלה את הMASTER GAIN (עדיף לא עד הסוף ממש).
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים תוריד AC3 http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe זה יפתור את הבעיה שאתה שומע בקושי את האנשים בסרט ואת המוזיקה שומעים יותר חזק אני ממליץ לאחר ההתקנה גם לכוון ככה: פתח את ac3 filter config לך לפה: Mixer Voice פה תכוון 5 (במקום 0) בהצלחה!
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים בדרך כלל עם חבילות קודקים אמור להגיע איזה סוג של AC3FILTER.תמיד אפשר להתקין אותו ספציפית אם צריך.יש חבילות קודקים שבמהלך ההתקנה שלהם יש לבחור אפשרויות לגבי איזה פילטר יותקן לAC3, איזה פורמטים יעשו בו שימוש, וגם לרמת הווליום ונורמליזציה.וכך בסיום התקנה מוקפדת הכל כבר מכוון על הצד הטוב ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.