עבור לתוכן

איחוד מערכות רמקולים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ברשותי 2 מערכות של Z623 (לוג'יטק) וזה באמת מציק שצריך לשלוט על כל אחת בנפרד.

ראיתי אנשים עם מערכות דומות (Z2300, Z5500) בחיבורים שפשוט שמים מפצל D-SUB (לא VGA! ב-VGA יש חיבורים חסרים וכאן כולם 100% נחוצים) שזה החיבור לקונטרולר ומחברים 2 מערכות לקונטרולר אחד.

הבעיה היא שב-Z623 הקונטרולר הוא גם רמקול קדמי...אני חושש מה-OUTPUT הכפול שנכנס לרמקול ועוד סיבוכים שיכולים להיות בדרך

המפצל הוא בחיבור מקבילי (מן הסתם) כך שאם מגיע זרם מ-2 מערכות, הרמקול אמור גם לקבל פי 2 יותר זרם (ולהיות ב-3db יותר חזק)?

והבנתי שיש גם יציאה של 5 או 15V בשביל ה-LED וכל השאר, איך הקטע של הזרם הולך שם?

פורסם

תפתח את הקונטרולר עם הרמקול, תראה איזה פינים בקונקטור מעבירים אות לרמקול, ותנתק אותם מהחיבור הכפול. אני לא מכיר דרך קלה יותר. אסור להזין רמקול אחד משני מגברים, מהסיבה הפשוטה שאתה מקצר בין יציאות מוגברות.

פורסם
  • מחבר

אם רק זה היה כל כך קל :)

לוג'יטק השקיעה מאוד בהוזלה של הרמקולים החדשים שלהם, עד לרמה כזאת שכל הרמקול מודבק וכנראה שהפתרון היחיד הוא לשבור רמקול אחד ולראות מה בפנים.

לפי מה אני בודק איזה פין זה מה?

שליטה על הווליום והבאס זה די פשוט, צריך רק למדוד התנגדות, הבעיה זה ה-VCC, אדמה והגברה

פורסם

אני לא ממש מכיר את המערכת שלך מקרוב, אבל אם יש חיבור הגברה ישירות לרמקול, אתה אמור למדוד בין הפינים שמחווטים לרמקול 8~16 אום. ברגע שאתה מבודד את החיבור אליו, אז נשאר לך רק החיבורים שאתה טוען שאחרים כבר חיברו במקביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים