עבור לתוכן

נמאס כבר מהאיטיות בזב"ל - האם הוט יותר טובים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם.

נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק.

עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB)

אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:

פורסם

מהירות הורדה ופינגים כמעט ולא קשור לתשתית המקומית.

לגבי התנתקויות לא יודע איך זה עם חייגן.

באופן כללי מהנסיון שלי עם תשתית הוט (באיזורי) יש להם מדי פעם עבודות תחזוקה או השד יודע מה, ואז יכולים להופיע ניתוקים או סדרות של ניתוקים, לפעמים במשך שעות ואפילו כמה ימים ברציפות.

בשנים האחרונות אני זוכר יותר מדי נפילות עם התשתית שלהם ממה שסביר שיהיה.

מניתוח התופעות בתשתית של הוט בשנים האחרונות הגעתי למסקנה ששיטת העבודה שלהם והדרך התנהלות די מזלזלת בלקוחות וברצף החיבור.

כשצריך מכל סיבה שהיא לעשות עבודות בנקודה מסוימת הם ישלחו אדם אחד במקום צוות, והוא יחזור כמה ימים רצוף ויגרום לסדרת ניתוקים במשך שעות לכל האיזור כדי לבצע את עבודתו בחוסר יעילות חוסר התחשבות ובהתעלמות מוחלטת מהסביבה עליה הוא משפיע.

אני כמעט יכול לראות את הטכנאי שלהם יושב במכונית בזמן שכל הכבלים בבלגאן שלם, עושה הפסקת סנדוויץ (כי צריך לאכול וחוקי האיגוד וכל זה...).

ואולי היה אפשר להימנע מלנתק את כל האיזור בזמן שהוא עושה את העבודה ולעשות את ההחלפה כך שזה יקח שניה, אבל למה לו לעבוד קשה ומי יממן את הציוד הנוסף ומי ידע בסופו של דבר ומתי יש זמן יותר טוב מזה לדבר בפלאפון עם החברים.

ואם עברו כמה חודשים בלי ניתוקים בכלל, זה או בגלל שלא הייתי מול המחשב או ער באותם שעות כשזה קרה, או בגלל שהטכנאי המדובר עבר לעבוד באיזור אחר ובאופן זמני שולחים את הטכנאי הטוב שכנראה יפטרו בקרוב כי הוא עובד יעיל ויש פחות עבודה בגללו.

פורסם

אני עברתי לפני חודש מ-2.5 ל-12 (תשתית הוט במבצע הטריפל) - ספק נטביזיון

בכללי זה סביר - לא היו לי התנתקויות - הנתב קפא כמה פעמים אך לאחר ששדרגתי לו את הקושחה עובד פגז (גם לקחתי מהם נתב - הLEVEL ONE שלי היה בן 6 שנים)

אם אתה עובר לטריפל - תשים לב טוב מאוד למחירים בסיום התוכנית ולתנאי הפסקת ההתקשרות.

זה בערך כנמו לחתום חוזה עם השטן.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

נסיון שלי עם הוט הפוך ממר Art Tatum . אני איתם כבר 6 שנים. התחלתי מ 1.5 מגה. כרגע עם UFI 12 מגה. מקבל את 12 מגה מלא. לפעמים יש התנתקויות, בדרך כלל, בשעות המאוחרות של לילה. אבל זה מאוד נדיר. בשנתיים האחרונות זה קרה אולי 4-5 פעמים.

ברחוב שלנו ערייה עשתה עבודות פיתוח ופגעו בקבל של הוט. תוך 20 דקות בא טכנאי וסידר את זה זמני ותוך שעה בא צוות של עובדים עם טרקטורון קטן וכל כלים הנדרשים ותוך שעתיים תיקן הכל.

פורסם

האם הוט כבר התחילה לתפקד כספק אינטרנט (לא רק תשתית)?

אם לא, ההשוואה בינה לבין בזק בינלאומי (ספק) אינה במקום.

כמו שאמר Art Tatum, הבעיות שאתה מתאר ושמתרחשות גם אצל רבים אחרים קשורות לספק ולא לתשתית.

פורסם

אולי לא הייתי מספיק ברור (כי הייתי עסוק בלהנות מלהוציא עליהם תסכול ועצבים, ובצדק).

ברוב המוחלט של הזמן אין שום בעיה.

ורוב הסיכויים שאם אתם לא יושבים על האינטרנט הרבה מאוד אתם תפספסו חלק גדול מהבעיות שצצות במשך הזמן.

אני מסתכל על הלוגים של 3 השנים האחרונות, וסופר את מספר השעות שבהם האינטרנט לא עבד טוב (מבחינה תשתיתית אזורית, ולא מבחינת ספק האינטנט).

זה לא מספר סביר לשירות שגם משמש לטלפוניה ולפעולות חשובות אחרות שדורשות תקינות ורצף תשתית.

קו טלפוני של בזק לעולם לא היה מגיע לקצה קצוות הזמן בתקלות ונפילות באופן יחסי לתשתית של הוט.

זה לא מקצועי.

זה לא תקין.

ככה לא בונים ומתחזקים תשתית.

וזה לא רק החוויה האישית והלוגים של התשתית המקומית שלי.

יש נתונים כללים שנאספו לגבי תשתיות תקשורת שמציינים מספרים.

יש נתונים ממדינות אחרות ומחברות תשתית אחרות (חלקם גדולות פי עשרות מהוט).

הוט פשוט לא עומדת בסטנדרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים