פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים בטח שכן! הטמפרטורות האלה מעולות! הלוואי עלי אם במקרה ה1.6GHZ שלך הוא עם ליבת נורט'ווד, אז זכית! יש לך מעבד מצויין לאוברקלוק! אם הוא ויילמייט... טוב נו... בהצלחה! ;D
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים יש לי פנטיום 4 - 1.6 והטמפ' שלו נעה בין 26-30 מעלות (וזה צלזיוס) כדאי לעשות אוברקלוק או לא ? ???אוברקלוק זו חובה מנדטורית !!בלי אוברקלוק אתה פשוט יוקאיש פשוט עם מחשב שעושה צחוקמחליף כרטיסים, מריץ ישומים ..חי חיים משעממים לפי חוק.קדימה .. תתניע .. תן לו במגה-הרץ
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר בטח שכן! הטמפרטורות האלה מעולות! הלוואי עלי אם במקרה ה1.6GHZ שלך הוא עם ליבת נורט'ווד, אז זכית! יש לך מעבד מצויין לאוברקלוק! אם הוא ויילמייט... טוב נו... בהצלחה! ;D ואיך אני יכול לדעת אם הוא עם ליבת נורט'ווד ? (אני די חדש באוברקלוקינג) ---------------------------------------------------------------------------- עריכה: שלי זה נורט'ווד !
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים לפי כמות הקאש בזיכרון המעבד.אם זה 512 אז זה נורט'וודאם זה 256 אז זה וילמייטעריכה --------אל תקפיץ, תשתמש באפשרות העריכה* תיכנס ל"CPU" בתוכנה ותיראה את המידע עליו.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים אף אחד לא יכול להבטיח לך ב 100% שלא יקרה נזק לחומרה, אז תעשה לעצמך את החישובים של כדאי או לא.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים לפי התמונות יש לך Northwood אז קדימה לעבודה . ומי שזילזל בWILLIAMETTE אז לא לזלזל יש לי אחד (1.6) והיגעתי ל 2.2 GHZ ...
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים מחבר יש לי 2 שאלות :1) איך אני עושה אוברקלוק ?2) עד איפה אני יכול להגיע ???
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים 1) דרך הביוס אתה משנה את ה FSB או דרך תוכנת אוברקלוק כלשהי2) ציטוט מפורסם : "אנחנו לא מגידי עתידות" זה תלוי בהרבה מאוד דברים כמו : זיכרון, לוח אם , קירור , ספק , סטפינג של מעבד וכד'עריכה: יכול להיות שיש לך לוח אם של אינטל ואז אתה לא יכול לעשות אוברקלוק בכלל. תן קצת פרטים על המערכת , איזה זיכרון? לוח? וכד'.
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים 1) דרך הביוס אתה משנה את ה FSB או דרך תוכנת אוברקלוק כלשהיאם יש לך לוח אם של אינטל אתה יכול לעשות OC רק על ידי התוכנה של אינטל.ואם אין לך לוח אם של אינטל אז הכי פשוט זה לעשות OC בביוס.(ד"א BUG, לא תיקנתי אותך, פשוט הרחבתי את התשובה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.