עבור לתוכן

תגמולי מילואים על שנת 2010

Featured Replies

פורסם

אהלן ערב טוב ושבת שלום

שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל .

תודה

ושבת שלום

פורסם

אני חושב שעד חצי שנה מהמילואים האחרונים.כך שאם עשיתי מילואים בדצמבר אז המענק יגיע ביוני.

סכום התגמול מחושב עפ"י מספר ימי המילואים שביצע חייל המילואים כמפורט להלן :

1) 2,460 ש"ח ( שווי נקודת זיכוי במס), ישולם לחייל מילואים שביצע בין 16 ל- 26.5 ימי מילואים בשנת 2009.

2) 3,690 ש"ח ( שווי נקודה וחצי זיכוי במס), ישולם לחייל מילואים שביצע בין 27 ל- 36.5 ימי מילואים בשנת 2009.

3) 4,920 ש"ח ( שווי שתי נקודות זיכוי במס), ישולם לחייל מילואים שביצע 37 ימי מילואים ומעלה בשנת 2009

והנה עוד פרטים:

http://www.aka.idf.il/kamlar/klali/default.asp?catId=43334&docId=46161&list=1

פורסם
  • מחבר

הלינק שנתת זה עם הפרטים הרלונטיים לשנת 2009 . יש משהו בנוגע ל 2010

פורסם

אותו דבר

ותקנו אותי אם אני טועה :)

פורסם

שנה שעברה ושנה לפניה קיבלתי באפריל, גם השנה כנראה יהיה באפריל.

פורסם

מספר הימים שמזכים במענק באמת אותו הדבר כמו ב-2009, הסכום אולי עלה מעט.

לגבי התאריך זה לא חצי שנה אחרי, אלא תמיד בסביבות אפריל-מאי שבשנה העוקבת.

אם למשל עשית מילואים בינואר 2010 אתה תקבל את המענק רק באפריל-מאי 2011.

בכל מקרה אתה תראה את זה יום אחד נכנס לחשבון הבנק שלך ותקבל מכתב בדואר, אז אתה לא צריך לעשות כלום חוץ מאשר לחכות.

פורסם

זה אמור להיות בל"ג בעומר (שיוצא כל שנה בסביבות סוף אפריל עד אמצע מאי) שנקבע בתור "יום המילואים"

שים לב שיכול להיות שישנו את הקריטריונים לקבלה ולא תקבל תגמול נוסף השנה (למשל יקבעו שזה רק החל מ-18 יום)

כמו שאמרו כאן כבר, אם אתה אמור לקבל אז בל"ג בעומר (שוב, מתישהו במאי השנה אאל"ט) זה פשוט ייכנס לך לחשבון בנק וזהו.

לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בשביל שזה יקרה, יעבירו לך את הכסף לבד (רק צריך לוודא שבביטוח לאומי ובצה"ל יש להם את הפרטים של חשבון הבנק שלך)

פורסם

הקריטריון ל-2010 לא השתנה.

התהליך היה דווקא הפוך, לפני כשנתיים הקריטריון היה 18 יום ומעלה והוא ירד ל-16.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק לציין שהמענק נכנס אתמול לחשבון הבנק. עושה רושם שחלה ירידה נוספת במכסת ימי המילואים, כי אני עשיתי 10 ימים במהלך 2010 ועדיין קיבלתי מענק (אמנם 1250 ש"ח, אבל עדיין הפתעה נעימה).

פורסם

קיבלתי עכשיו 3700 ש"ח על 21 יום שביצעתי שנה שעברה, זו בהחלט הייתה הפתעה נעימה :)

פורסם

קיבלתי עכשיו 3700 ש"ח על 21 יום שביצעתי שנה שעברה, זו בהחלט הייתה הפתעה נעימה :)

יפה מאוד, שנה שעברה על 25 יום קיבלתי 2400 והשנה על 16 קיבלתי 2500, אז העלו את הסכום בצורה משמעותית. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

tאני גם קיבלתי היום 2508 ש"ח על 14 ימי מילואים ,ממש משמח לראות שהמדינה מוקירה תודה למילואימניקים

פורסם

הלינק שנתת זה עם הפרטים הרלונטיים לשנת 2009 . יש משהו בנוגע ל 2010

יש עדכונים ל2011...

1,254 ₪ ישולם לחייל מילואים שביצע בין 10 ל- 14.5 ימי מילואים בשנת 2010

2,508 ₪ ישולם לחייל מילואים שביצע בין 15 ל- 19.5 ימי מילואים בשנת 2010

3,762 ₪ ישולם לחייל מילואים שביצע בין 20 ל- 36.5 ימי מילואים בשנת 2010

5,016 ₪ ישולם לחייל מילואים שביצע 37 ימי מילואים ומעלה בשנת 2010

http://www.aka.idf.il/SIP_STORAGE/files/5/68355.pdf

פורסם

ואני קיבלתי 3700 לחשבון

וצו מילואים לתיבת דואר באותו היום :lol:

פורסם

tאני גם קיבלתי היום 2508 ש"ח על 14 ימי מילואים ,ממש משמח לראות שהמדינה מוקירה תודה למילואימניקים

זה כסף שמגיע בזכות ולא בחסד.

אני גם מזכיר שרוב אזרחי המדינה לא יודעים מה זה מילואים ולא עוברים את החוויה המרנינה של להשאיר אשה וילד ולצאת "לנופשון" של שבועיים בבוץ של רמת הגולן או בחולות הלוהטים של הנגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים