פורסם 2011 בנובמבר 2713 שנים מחבר קראתי את הכתובישנה פסקה המתארת את הבא :"מנגנון האיחוד של הערוצים האלחוטיים (Channel Bonding) הביא להרחבת ערוץ השידור/קליטה מ-20Mhz ל-40Mhz ולהגדלת רוחב הפס של הערוץ האלחוטי מ-72.2Mbps ל-150Mbps."האם בפועל ניתן לעשות זאת ?
פורסם 2011 בנובמבר 2713 שנים כן. רק אל תשכח ששתי המהירויות שמצויינות במדריך הן המהירויות התאורטיות ולא האפקטיביות.
פורסם 2011 בנובמבר 2813 שנים מחבר אני מבין שזה בתאוריהאבל כרגע אני על 80Mbit בתאוריהאם אני אעלה את זה ל 150MB זה כנראה יהיה יותר מהר, לא ?
פורסם 2011 בנובמבר 2813 שנים כנס לתפריטי הנתב, בחלק של ה-WIRELESS תמצא את ההגדרה שנקראת "CHANNEL WIDTH" - תחבר במקום AUTO את אופצית ה-40MHZ.
פורסם 2011 בנובמבר 2813 שנים מחבר אני חושש שאין לי אפשרות (ראה תמונה מצורפת)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 2913 שנים OK - אכן אין בנתב שלך אפשרות כזו.רק על מנת לשלול בעיות אחרות - בצע את בדיקת המהירות כאשר כל המחשבים מנותקים מהנתב - כלומר כאשר כל שאר המחשבים כבויים והמחשב האלחוטי נמצא באותו חדר כמו הנתב.
פורסם 2011 בנובמבר 2913 שנים מחבר בעת הבדיקה המקורית כל המחשבים היו באותו חדר וצמודים לנתבהשאלה היא כזואם אני בודק רק עם מחשב אחד שעובד, מול מה אני בודק ?
פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים הכוונה שלי היתה שתבצע את הבדיקה ממחשב שמחובר באלחוט למחשב אחד שמחובר באופן קווי, כאשר אין חיבור של הנתב לרשת האינטרנט ושכל שאר המחשבים כבויים. תעשה את הבדיקה על פי המפורט כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.