עבור לתוכן

iomega ego 320gb usb3.0 - האם קיים מתאם כדי לחברו דרך eSATA?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש.

בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V).

בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ).

ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA.

האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSATA? מדובר במתאם פשוט או משהו יותר רציני בשביל לעשות את זה?

מבחינת נפח, ברור שאני מפספס פה 600ג'יגה, אבל האמת שזה מעט פחות קריטי. יותר חשוב לי להכריע את 2 הסוגיות האחרות: המתאם של ה2.5", והאמינות לאורך זמן שיפגין הסיגייט.

ובכלל, מה טיב האיכות והאמינות שאקבל מה iomega?

פורסם

שים לב לשני דברים.

כונני 2.5 איטיים בהרבה מכוננים 3.5, כך שה-USB 3 לא מוסיף הרבה למהירות אם בכלל.

ועוד דבר, שבתוך המארז של IOMEGA יושב כונן 2.5 של חברה אחרת, כי הם לא מייצרים את הכוננים שלהם בעצמם.

פורסם

מה שגימל אמר

ויש מתאמים מ-USB 3.0 ל-eSATA, חפש באיביי "USB 3.0 to eSATA".

פורסם
  • מחבר

כנראה שאשאר עם הסיגייט.

גם מבחינת מהירויות העברה וגם עכב העובדה שמתאם כזה עולה כמעט כמו קייס איכותי עם ESATA.

התהייה היחידה שלי לגביו היא עד כמה הוא נחשב לאמין.

אתם מכירים את הדגם הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים