עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב+כרטיס אלחוטי ל-12Mb בכבלים

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף.

דרישות:

- חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi.

- שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו')

- מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף.

- מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג.

תודה :hi:

פורסם
  • מחבר

מה היתרון של ה-1043 לעומת ה-941?

ההבדל היחיד שראיתי הוא שיש ל-1043 חיבור USB להתקני אחסון, זה באמת כזה קריטי? (אין לי ממש צורך בשיתוף קבצים ברשת בצורה כזאת, מספיק לי להעביר ממחשב למחשב)

ולגבי הכרטיס - לא עדיף אחד בחיבור PCI? ראיתי שכתבת באתר שלך שעדיף PCI למחשבים נייחים.

תודה

פורסם

ל 1043 יש גם יכולת להעביר במהירות 1G בקווי לעומת 100M של ה 941.

אם אתה רוצה PCI, אני ממליץ לך גם לרכוש כבלים מאריכים לאנטנות ע"מ שיהיו על השולחן ולא מאחורי המחשב.

פורסם

מצטרף לשאלה אם אפשר, אבל התקציב שלי גמיש יותר אם ממש כדאי...

אני עובר לבית גדול עם הרבה חדרים, חדר בעליית בגג + מרתף + ממ"ד וצריך רשת בכולם.

פורסם
  • מחבר

ל 1043 יש גם יכולת להעביר במהירות 1G בקווי לעומת 100M של ה 941.

אם אתה רוצה PCI, אני ממליץ לך גם לרכוש כבלים מאריכים לאנטנות ע"מ שיהיו על השולחן ולא מאחורי המחשב.

אבל אם רק מחשב אחד מחובר בצורה קווית לראוטר, המהירות הזאת חסרת משמעות בשבילי, נכון? המהירות האלחוטית זהה בשני הדגמים?

ושוב בקשר לכרטיס - ה-821 מספיק טוב או שעדיף כרטיס PCI? (ובמקרה כזה - אפשר המלצה לכרטיס PCI ספציפי?)

תודה

פורסם

נכון, המהירות האלחוטית אכן זהה בשני הדגמים.

לגבי כרטיס רשת PCI, למרות שאני לא מבין בנושא זה, אנסה לעזור לך, אך קח את תשובותי בעירבון מוגבל.

יש לך את ה - TP-Link TL-WN851N. לפי הנתונים הטכניים הוא נראה לא רע.

כמובן שעל מנת שתוכל להוציא מהכרטיס את המיטב, תצטרך לרכוש גם כבלים מאריכים לאנטנות, ע"מ שיוצבו על השולחן ולא מאחורי המחשב.

פורסם
  • מחבר

זה באמת משנה? כרגע אני עם כרטיס PCI די נחות של D-Link והוא נמצא מאחורי המחשב (שנמצא על השולחן ובמרחק מטרים ספורים מהנתב) ויש קליטה סבירה (3 מתוך 5 קווים), אז אני מניח שהקליטה תהיה מצויינת עם שימוש בתקן N.

כנראה שאני אקנה את ה-TL-WR941ND וה-TL-WN951N (בעל 3 אנטנות לעומת 2 ב-851, ועולה רק 10 ש"ח יותר).

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים