עבור לתוכן

בעיות עם תיבת המייל (DreamHost) - האם אפשר לערוק לגוגל?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח....

אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק.

ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost).

ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook.

לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו.

נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM.

ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss.

ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל?

זאת הדרך הטובה ביותר שלי לנסח את הדברים, וכאמור - סליחה.

פורסם

אם אני לא טועה אז DreatHost משתמשים ב-SpamAssassin כמסנן הספאם שלהם.

אם הדואר מסונן ברמת השרת כ-Spam אפשר פשוט לבטל את פעולתו של SpamAssassin כך שלעולם דואר לא יסומן ויסווג כ-Spam. המסננים של SpamAssassin אגרסיביים מאוד כברירת מחדל ואני לא בטוח כמה שליטה יש לכם עליהם. במקרה כזה כל הדואר (כולל ספאם, אם הוא בכלל מקבל כמויות כאלה גדולות) יגיעו לתיבת הדואר שלו ואת הסינון (שוב, אם יש צורך) הוא יוכל לבצע ברמת התוכנה (ידנית, באמצעות תכונת סינון הספאם של Outlook או באמצעות יצירת כללים). אני חושב שזה הפתרון הכי יעיל במידה שהוא מקבל כמויות ספאם סבירות.

אפשרות ביניים היא לערוך את ההגדרות של SpamAssassin כך שכל הדואר יועבר (זה פשוט משחק עם הגדרות של ערכי הסף) ל-Inbox ואז להוסיף מקורות ספאם חוזרים ונשנים ל-Blacklist כך שהם ייחסמו ברמת השרת (שיטה שיעילותה חלקית בלבד מכיוון שלרוב ספאם משנה את השרתים והכתובות שמהם מגיע).

לגבי שאלתך, עד כמה שאני יודע DreamHost מציעים להעביר את כל מערך הדואר שלך ל-Gmail. אתה שומר על כתובת הדואר אך הטיפול עובר לשרתים של Gmail על יתרונותיהם וחסרונותיהם. אפשר לעשות את זה פשוט מתוך ממשק הניהול, ותמיד כמובן אפשר לפנות לתמיכה שלהם אם משהו לא ברור או לא מסתדר (ואני מניח שיש גם תיעוד כלשהו המסביר איך לעשות זאת).

פורסם
  • מחבר

ווואי מדהים!

תודה תודה תודה!!!

אני אעבוד על זה היום, ומקווה שהכל יסתדר!

תודה מיליון פעמים!

פורסם

אם האדם שלו אתה מנסה לעזור יושב בארה"ב ועוד יותר בחוף המערבי אני מציע לנסות קודם להשתמש בשרתים של DH (תוך ביטול ה-SpamAssassin או משחק עם ערכי הסף שלו כמו שהצעתי לעיל) לפני המעבר ל-Gmail.

כמו כן, אני ממליץ לך לערוך את ההודעה הראשונה שלך בדיון זה ולהסיר משם את כתובת הדוא"ל של הבחור. פרסום כתובות דוא"ל בפורומים ציבוריים אינו מומלץ מסיבות של פרטיות ובעיקר של ספאם (הקרולרים והבוטים השונים שקוצרים כתובת למטרות Spam יחגגו).

פורסם
  • מחבר

אוקיי - - אנסה קודם כל להשאיר אותו על השרת שלהם, תוך השינויים שעליהם המלצת. אכן - מדובר בלוס אנג'לס.

(שיניתי את כתובת הדואר שבהודעה המקורית - תודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים