עבור לתוכן

Dragon Age 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

השני הוא לא משחק גרוע, הוא פשוט לא משחק תפקידים

my point exactly

:yelclap:

• תגובות 240
  • צפיות 45.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

התקנתי Planescape Torment. כעבור מספר שעות משחק נדהמתי כמה משחקי תפקידים הדרדרו בשנים האחרונות בהשוואה לקלאסיקות.

פורסם

^^

הבנתי שבשנים האחרונות יש מאבק משפטי על השימוש בחוקים של D&D כך שבשנים הקרובות גם לא יגיעו משחקים כמו פעם :'(

פורסם

דווקא המפתחים של the witcher 2 הבטיחו 5 סיומים שונים למשחק ויש עוד כמה משחקים כמו ME2 אז הזאנר עדיין לא מת

פורסם

אתה באמת משווה ME2 לPlanescape Torment?? ??? ???

The Witcher 2 באמת ניראה טוב, גם על הראשון אין לי דברים רעים להגיד, אבל כתבתי על החוקים של D&D 3.5 או 4 אם יצא כבר. יש מחלוקת משפטית לגביהם לכן לא ניתן כרגע להשתמש בהם במשחקים.

פורסם

^^

הבנתי שבשנים האחרונות יש מאבק משפטי על השימוש בחוקים של D&D כך שבשנים הקרובות גם לא יגיעו משחקים כמו פעם :'(

ממש לא צריך את החוקים הרשמיים של D&D בשביל לייצר משחקי תפקידים טובים למחשב. האמת שרוב המשחקים הישנים והטובים בכלל לא השתמשו בחוקים האלה, למשל fallout, morrowind. גם במשחקים החדשים the witcher לא משתמש בחוקים האלה. מה שבאמת חשוב במשחק תפקידים טוב למחשב הוא עלילה חזקה, דמויות מעניינות והכי חשוב: היכולת לשחק את הדמות שלך כמו שאתה רוצה.

פורסם

ממש לא צריך את החוקים הרשמיים של D&D בשביל לייצר משחקי תפקידים טובים למחשב. האמת שרוב המשחקים הישנים והטובים בכלל לא השתמשו בחוקים האלה, למשל fallout, morrowind.

האמת שרוב המשחקים הישנים והטובים דווקא כן השתמשו במערכת חוקים.

baldurs gate 1+2

icewind dale 1+2

planescape torment

NWN 1 +2

temple of elemental evil

מה פספסתי?

אין ספק שאתה צודק - החוקים לא הופכים את המשחק לטוב. פשוט כל המשחקים שישמו אותה זכורים לי לטובה ;D

פורסם

מה פספסתי?

EYE OF THE BEHOLDER 1+2+3

POOL OF RADIANCE +++

פורסם

האמת שרוב המשחקים הישנים והטובים דווקא כן השתמשו במערכת חוקים.

baldurs gate 1+2

icewind dale 1+2

planescape torment

NWN 1 +2

temple of elemental evil

מה פספסתי?

אין ספק שאתה צודק - החוקים לא הופכים את המשחק לטוב. פשוט כל המשחקים שישמו אותה זכורים לי לטובה ;D

ברור שהרבה משחקים ישנים השתמשו בחוקים של D&D, משם הרי הכל התחיל. רק ציינתי שזה עצמו לא הפך את המשחקים האלה למה שהם היו. מה שיותר מטריד אותי לגבי העתיד של משחקי תפקידים למחשב הוא לא מערכת החוקים שהם ישתמשו בהם, אלא הנטיה להפוך אותם למשחקי קונסולה רדודים ושטחיים. אם גם bioware שיצרו בעבר את המשחקים הטובים ביותר בז'אנר נפלו לזה עם DA2, העתיד נראה ממש לא מבטיח...

פורסם

לדעתי דיבוב זו סיבה נוספת לירידה ברמה. דיבוב עולה הרבה מאוד כסף. מפתחים חותכים המון מהתסריט כדי לחסוך בעלויות.

פורסם

שיעשו דיבוב חלקי, כמו שעשו בעבר.

פורסם

בלתי אפשרי כל עוד מפתחים גם לקונסולה.

פורסם

בלתי אפשרי כל עוד מפתחים גם לקונסולה.

בלתי אפשרי כל עוד קהל היעד הוא גיימרים צעירים - שרובם התרגלו לכותרי AAA ברמה הכי גבוהה.

למרות שתמיד אפשר לתת להודים לדובב :silly:

טוב עכשיו ברצינות - ברור שהפתרון הוא להקים מחדש את Black Isle Studio....... אין דרך אחרת.

פורסם

עשיתי uninstall + format לכונן קשיח שעליו היה מותקן Dragon Age 2.

אם מישהו מעוניין לשחק ב-Planescape המדהים מצאתי מודים מעולים:

http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html

בין היתר המודים מאפשרים לשחק ברזולוציה גבוהה (אני משחק על 1680X1050) והמון שיפורים.

פורסם

לפי דעתי בין המשחקים הטובים ביותר! כדי להנות מהמשחק, צריך לעשות רמה הכי קשה + להבין אותו (להקשיב לכל שיחה להבין את עלילת המשחק...) סך הכל סיימתי אותו תוך... 22 שעות נראה לי :) אני נותן לו 9.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים