עבור לתוכן

האם זו המהירות המקסימלית אליה ניתן להגיע? 103SJ + Rosewill eSATA

Featured Replies

פורסם

התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB.

זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120.

ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה.

מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..?

האם זה נתון אופטימלי שעלי להכיר בו, או שמא ישנה דרך בה אוכל לשפר זאת?

הכונן מפורמט כמובן ל NTFS.

פורסם

זה לא קשור למארז, לממשק גם לא לדיסק הקשיח. המהירויות שציינת סבירות בהתחשב בכך שזה תלוי ביותר מגורם אחד. זה תלוי בקבצים שאתה מעביר, בנפח, במספר הקבצים.. זה גם תלוי בדיסק הקשיח שאליו (או ממנו) אתה מעביר.

אם אתה רוצה להרגיש בטוח אז תעלה סקרינשוט של מבחן ביצועים ב-HDTune ואשמח להעיף מבט.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעביר קבצים גדולים - קבצי MKV ששוקלים בערך 10ג'יגה כ"א.

כמה שעות לאחר פתיחת האשכול, ניסיתי בשנית והצלחתי להגיע ל75מ"ב, ככה שאני מעט יותר רגוע..

HDTUNE אופטימי הרבה יותר, עם נתוני קריאה (לא הצלחתי לבצע כתיבה - מקבל שגיאה כלשהי) ממוצעת של 90מ"ב לקובץ של 10ג'יגה.

התמונה מצורפת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא התכוונתי שתשנה את ההגדרות של הבדיקה..

אבל בכל מקרה זה נראה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים