עבור לתוכן

17 אינץ עם דגש על נוחות שימוש (מקלדת, טאץ פד וכו'), 800-1000 דולר

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות.

עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש.

מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D).

אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד.

חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב.

חנויות מועדפות:

www.newegg.com

www.bestbuy.com

או אתרי היצרנים.

תודה רבה!

פורסם

1. מה השימושים והדרישות מהנייד? (עדיף למלא את השאלון בסטיקי)

2. מה נוח במק שאין לך בניידים אחרים? לא יצא לי לעבוד על מק, אבל גם לא ראיתי במחשב הזה יתרון על ניידים אחרים.

3. מחשב 17 אינצ' הוא לא מחשב נייד - הכוונה שהוא כבר גדול וכבד מדי מכדי להגרר למקומות.

מה הסיבה לקנות מחשב כזה גדול, ולא להעדיף מחשב נייח וזהו?

פורסם

אם לא יצא לך לעבוד על מקבוק אז אני לא מבין איך אתה מומחה למחשבים ניידים. מחשבי המקבוק הם המחשבים הנוחים בעולם ועד שלא משתמשים בהם לא מבינים. הבעיות בהם הן אחרות, כמו בכל מוצר של אפל.

פורסם

מחשבי המקבוק הם המחשבים הנוחים בעולם ועד שלא משתמשים בהם לא מבינים.

בתור אחד שעבד על כמה מחשבים ניידים, אני חייב להודות שלא עבדתי זמן ממושך על מקבוק, אך חוסר הנוחות שבעבודה על מחשב כזה זועקת לשמיים כבר אחרי דקה.

רק על העיצוב של המארז שדואג לכך שהקצוות החדים שלו יינעצו לך בידיים בכל פעם שאתה שם אותן על המקלדת צריך להוציא מישהו להורג. :)

נתעלם לשנייה מזה שApple מתעקשת לחזור לעיצוב מונוליטי שבו אפילו הסוללה לא נשלפת, למען השם.

מחשבי Apple, כמו כל המוצרים של החברה, נוחים אם ורק אם אתה רוצה לעבוד עם המערכת של Apple ובשיטה של Apple. בכל מצב אחר - כמעט כל מחשב אחר יהיה עדיף.

אבל זה סובייקטיבי. אין משהו אובייקטיבי בענייני "נוחות" כי מה שנוח לאחד לא בהכרח נוח באחר.

בגלל זה Access Denied שאל את Vatos מה הוא אישית מוצא נוח בMac.

פורסם
  • מחבר

למק יש המון יתרונות והמון חסרונות, בבקשה לא לגרור את הדיון לשם.

הנוחות שאני דיברתי עליה היא בעיקר במקלדת וטאץ פד, עדיין לא נתקלתי בנייד pc עם טאץ פד כ"כ גדול ונוח לשימוש. המקלדת גם כן מרווחת וקלה להקלדה, לא יצא לי אף פעם שלחצתי על 2 כפתורים ביחד או על כפתור אחר בטעות.

אני יודע שאני לא אקבל מפי.סי את הנוחות של המק, מולטי-טאץ חלק, guestures לניהול חלונות וכו', אני סה"כ מחפש את הכי טוב שאפשר להשיג מהאופציות שעומדות לרשותי.

הנקודת חולשה העיקרית שלי זה טאץ פד, לצערי אני נאלץ לעבוד עם המון לפטופים ביום-יום, ועם רובם פשוט לא כיף לי לעבוד (יש לי קומפאק cq60 שלא נגעתי בו מהיום שקיבלתי אותו, פשוט כי זה בלתי נסבל לעבוד איתו מבחינת נוחות).

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

- משרדי (המון קבצי אופיס כבדים ביחד), פוטושופ וסרטי 1080p.

* גודל המסך?

- 17"

* משקל רצוי?

- משקל ועובי סטנדרטים, לא מפלצות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

- לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)

- hdmi

* בלוטות?

- כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

- 100 גיגה

* צורב DVD?

- כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

- לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

- העדפה לא, יש לי סלידה מ-msi.

תודה!

פורסם

לסדרות העסקיות החדשות של HP יש טאצ' פד גדול מאוד בצורה יחסית לעבר.

אני לא מצליח לחשוב על שום נייד שיתאים לדרישה שלך. התקציב שלך נמוך מדי לנייד 17 אינצ' טוב

האופציות הקיימות בתקציב שלך, כנראה שלא יספקו אותך (סדרת ה-vostro או ה-s של HP)

כנראה שהאופציה הכי טובה תהיה לחכות לסדרת ה-s החדשה שצריכה לצאת ממש בקרוב.

פורסם

על זה בדיוק דיברתי. נוחות שימוש. שמן הסתם בלפטופ זה הטאצ' פאד והמקלדת. ובזה המחשבים של אפל הכי טובים. אני אישית לא נתקלתי בשום בעיית נוחות במקבוקים. לא דיברתי על שום דבר מעבר, לא על סוללה ולא על מערכת הפעלה (שאגב ברגע שמתרגלים אליה היא נוחה להפליא אבל עדיין זה לא ווינדוס) ולא על פיצ'רים. מצד שני יש את החסרונות הרגילים של המערכת וכמובן הסוללה המובנית שלא ניתנת להחלפה שקיימת בדגמים של השנים האחרונות שהיא חיסרון רציני מאוד.

פורסם

על זה בדיוק דיברתי. נוחות שימוש. שמן הסתם בלפטופ זה הטאצ' פאד והמקלדת.

מסכים בהחלט!

אבל יש קאצ': כל אחד רגיל למשהו אחר והמשמעות של נוחות יכולה להיות שונה מקצה לקצה!

אני, למשל, לא משתמש בטאצ'פאד בכלל. פשוט לא סובל את האמצעי הזה ומשתמש בטראקפוינט בלבד. זה אומר שמחשב נייד שמגיע ללא טראקפוינט (שזה הרוב) - בחיים לא יהיה אפילו שיקול עבורי. לעומת זאת, אני מכיר לא מעט אנשים שעבורם כל מי שמשתמש בטראקפוינט הוא כאילו נפל מהירח.

מקלדת - אותו סיפור. מבחינתי מקלדת טובה וסידור מקשים כמה שיותר קרוב לסטנדרט השולחני הוא מאסט. והמחשבים שנותנים לי את זה הם הThinkpad של לנובו, ומספר מצומצם של מחשבים עסקיים אחרים. בMac לעומת זאת - המקלדת אמנם יציבה (כי היא חלק מהשלדה), אך הפידבק, לטעמי לא אידיאלי, והכי גרוע - בתור משתמש Windows (וקצת Linux) אני לא מסוגל אפילו לשנייה לדמיין שימוש במקלדת שלא כוללת את מקשי הניווט הסטנדרטיים (Home/End/Pgup/Pgdn).

וככה אנו מקבלים שמה שלאחד הוא שיא הנוחות, לשני הוא עינוי סיני. :)

פורסם

מחשבי המקבוק הם המחשבים הנוחים בעולם ועד שלא משתמשים בהם לא מבינים. הבעיות בהם הן אחרות, כמו בכל מוצר של אפל.

אם מה שאתה מציג היה נכון אפילו קצת, למחשבים של אפל היה צריך להיות נתח שוק גדול במיוחד - עובדה האייפון מספק משהו שרוב הסמרטפונים עד אליו לא עשו ולכן הוא תפס נתח שוק משמעותי יחסית לעובדה שהוא דגם בודד.

המצב של המקבוק שונה לגמרי. והסיבה המרכזית למכירות של מחשבי מק היא העיצוב שלהם וממש לא הנדסת האנוש, למרות שגם היא לא רעה.

(אתה מוזמן לקרוא קצת לפני שאתה זורק מילים לאוויר)

על זה בדיוק דיברתי. נוחות שימוש. שמן הסתם בלפטופ זה הטאצ' פאד והמקלדת. ובזה המחשבים של אפל הכי טובים.

לדעתי נוחות השימוש בלפטופ נובע ממקלדת נוחה בלבד. אני עובד ב-90 אחוז מהזמן עם עכבר. ההכרזה שלך מאוד לא משמעותית - כי הכל סובייקטיבי

במיוחד הקביעה שהמחשבים של אפל "הכי טובים". אני מניח שלא יצא לך לעבוד על 10 דגמים אחרים פרק זמן משמעותי כדי לקבל דעה שונה.

אני לא אכנס לדיון על חסרונות של המק, אבל אסכם שנוחות שימוש היא לא משהו שאתה יכול להכליל על רוב, ורצוי שתוסיף לדברים שלך את המילה לדעתי

על זה בדיוק דיברתי. נוחות שימוש. שמן הסתם בלפטופ זה הטאצ' פאד והמקלדת. ובזה המחשבים של אפל הכי טובים לדעתי/בשבילי.

פורסם

אתה צודק חלקית בדבריך ידידי. אבל רוב הדברים שאתה מדבר עליהם זה לא נוחות. זה הרגל. אתה רגיל לדברים מסויימים ובגלל זה הם הנוחים ביותר בשבילך. לפעמים שווה לנסות להתרגל לדברים אחרים ולא לשלול ישר.

אני בתור אחד שהשתמשתי הרבה גם במחשבי pc ניידים וגם במקבוקים עם התרגלות לשניהם אומר בפה מלא שהמקבוקים יותר נוחים. אבל שוב, זה לא שווה את החסרונות שלו.

"מומחה למחשבים", אני לא אגיב על ההודעה שלך (למרות שיש הרבה מה להגיד) כי אתה בעצמך אמרת - לא יצא לך לעבוד על מק. אז במקום להסתכל ולקרוא מאמרים או לא יודע מה אתה עושה ואיך אתה קובע ,אולי כדאי שתקבל ניסיון ואחרי זה תכתוב המלצות.

פורסם
  • מחבר

"מומחה למחשבים", אני לא אגיב על ההודעה שלך (למרות שיש הרבה מה להגיד) כי אתה בעצמך אמרת - לא יצא לך לעבוד על מק. אז במקום להסתכל ולקרוא מאמרים או לא יודע מה אתה עושה ואיך אתה קובע ,אולי כדאי שתקבל ניסיון ואחרי זה תכתוב המלצות.

טוב לא צריך להתדרדר לפסים כאלה (או לפחות לא בתראד שלי ;D),

אני לא מצליח לחשוב על שום נייד שיתאים לדרישה שלך. התקציב שלך נמוך מדי לנייד 17 אינצ' טוב

אני לא חושב שהוא נמוך מידי, קבעתי אותו לפי התמורה שאני מצפה לקבל מהמחשב, אין לי שום בעיה לשלם גם 1500-1600 דולר, אבל מכוון שאני לא גיימר ואין לי שום צורך במעבד סופר-חזק וכרטיס מסך סופר-חזק, אני לא רואה איזה תמורה מחיר כזה מסוגל לספק לי (עם כל הכבוד לנוחות שימוש, הלפטופ זה לא המחשב הראשי שלי).

סתם לצורך השוואה, 17" עם מפרט בסיסי עולה 450 דולר (http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=10795150). בשביל מקלדת וטאץ-פד נוחים יותר הוספתי 300-500 דולר לתקציב, אני באמת לא חושב שהגיוני לשלם יותר מזה.

פורסם

אתה צודק חלקית בדבריך ידידי. אבל רוב הדברים שאתה מדבר עליהם זה לא נוחות. זה הרגל. אתה רגיל לדברים מסויימים ובגלל זה הם הנוחים ביותר בשבילך

הטיעון עובד בשני הכיוונים. :)

מה אתה מוצא בMac שהוא "אובייקטיבית" נוח יותר מאשר במחשבים של יצרנים אחרים, ושזה לא עניין של הרגל?

אגב, עבדת על Thinkpad לאורך זמן? ניסית להתרגל לtrackpoint?

אני אבקש שהחל מרגע זה תיפטר מהגישה המזלזלת שלך. Access denied, כמו שאר ה"מומחים" באתר הרוויח את ה"תואר" ביושר, בזכות תרומתו הרבה לפורום ניידים, והידע הנרחב שלו בתחום. אין זה אומר שבתור מומחה הוא חייב לדעת הכל ולהיות בעל ניסיון רב בכל מוצר שקיים בשוק. אם אתה סבור שאתה יותר בקי, אתה מוזמן להישאר בפורום ולתרום מהידע שלך, במקום לקטול אחרים.

פורסם

בחרתי לא להגיב לחלק המזלזל של הדברים עוד בהודעה הראשונה.

את הדעה שלך העברת, בין אם בצורה מתאימה או לא, בשלב זה רצוי לחזור לדיון המקורי.

סתם לצורך השוואה, 17" עם מפרט בסיסי עולה 450 דולר (http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=10795150). בשביל מקלדת וטאץ-פד נוחים יותר הוספתי 300-500 דולר לתקציב, אני באמת לא חושב שהגיוני לשלם יותר מזה.

אתה יוצא מגישה שדומה למחשבים נייחים, ובהם מחשב בסיסי עולה X ותוספת של Y כסף תביא לך שיפור בדברים שאתה מחפש.

הבעיה ששוק הניידים לא פועל בצורה זו. קיימים מספר מסויים של דגמים ולכל אחד מהם מפרט מסויים שמשפיע על המחיר לפי זהות החומרה.

מאחר והדרישה שלך היא לא לחומרה אלא יותר לאופי הדגם והנדסת האנוש שלו - מספר הדגמים עליהם ניתן להמליץ מוגבל, במיוחד בשוק ה-17 אינצ'.

אישית אני הייתי מסתפק בדגם בגודל 15 אינצ' ובוחר ב-8560p של HP. הנה ביקורת משווה על ה-8460 בגודל 14 אינצ':

המחשב כבר מוצא למכירה באתר HP במחיר של כ-1100 דולר, והוא מכיל את הדור החדש של מעבדי אינטל

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF25a/321957-321957-64295-3740645-3955549-5056949.html

נ.ב.

מה הסיבה להתעקש על מסך 17 אינצ'? הרבה יותר כלכלי לחפש דגם בגודל של 15.6 אינצ' - בעיקר כי זהו הדגם הנפוץ בשוק.

מדובר בגודל נוח יותר לנסיעות, ואם אתה רוצה מסך גדול יותר לעבודה בבית, ניתן תמיד לחבר את המחשב למסך נפרד.

פורסם

הטיעון עובד בשני הכיוונים. :)

מה אתה מוצא בMac שהוא "אובייקטיבית" נוח יותר מאשר במחשבים של יצרנים אחרים, ושזה לא עניין של הרגל?

אגב, עבדת על Thinkpad לאורך זמן? ניסית להתרגל לtrackpoint?

אני אבקש שהחל מרגע זה תיפטר מהגישה המזלזלת שלך. Access denied, כמו שאר ה"מומחים" באתר הרוויח את ה"תואר" ביושר, בזכות תרומתו הרבה לפורום ניידים, והידע הנרחב שלו בתחום. אין זה אומר שבתור מומחה הוא חייב לדעת הכל ולהיות בעל ניסיון רב בכל מוצר שקיים בשוק. אם אתה סבור שאתה יותר בקי, אתה מוזמן להישאר בפורום ולתרום מהידע שלך, במקום לקטול אחרים.

תשמע, אנשים פה מבקשים המלצות ותאמין לי שהם לא רוצים לשמוע שטויות. בסופו של דבר הם מוציאים כסף. אז שבנאדם אומר דברים שהוא לא יודע ולא התנסה בהם זה לבוא ולהטעות את פותח הנושא. אין לי ספק שהוא הרוויח את זה ביושר, זה פשוט מעצבן שזורקים פה דברים באוויר בלי לדעת בכלל.

פורסם

תשמע, אנשים פה מבקשים המלצות ותאמין לי שהם לא רוצים לשמוע שטויות. בסופו של דבר הם מוציאים כסף.

אכן, אבל אף לא אגורה מהכסף הזה לא הולכת למי שמתנדב כאן בחינם. האחריות הסופית תמיד על הקונה עצמו. אדם עם ראש על הכתפיים צריך לדעת תמיד לקחת המלצות של אחרים בעירבון מוגבל.

אז שבנאדם אומר דברים שהוא לא יודע ולא התנסה בהם זה לבוא ולהטעות את פותח הנושא.

הטעיה זה כשאדם מדבר כאילו הוא יודע, למרות שהוא לא יודע. כשאדם יוצא בגילוי נאות ואומר שאין לו ניסיון אישי, אבל על סמך כך וכך הוא יכול להסיק שכך וכך - אני לא רואה בכך הטעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים