עבור לתוכן

יוטורנט משתקת את פעילות האינטרנט שלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה.

הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד).

כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל.

יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\

למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון?

אשמח לתשובה בעניין

תודה

פורסם

ה-UTORRENT "שותה" לך את כל רוחב הפס ולא משאיר כלום לאפליקציות אחרות. תגביל את רוחב הפס ש-UTORRENT יכול לתפוס ל-80% מרוחב הפס הכללי שלך (כולל ב-UPLOAD). זה נעשה בתפריט ה-PREFRENCES.

פורסם

לא מומלץ להפעיל utorrent כשמנסים להפעיל אפליקציות אינטרנט אחרות . תמיד עדיף שהוא יכסה בעיקר שעות מתות (יש scheduler וקל להגדיר אותו )ולא יפריע לתעבורה.

אולי אתה חושב שלהגביל אותו ל80% יעזור אבל אם הספק שלך נותן לך באותו רגע 50% אז utorrent יקח 100% . בכל מקרה רצוי מאוד להגביל את הupload של utorrent כי זאת הבעיה העיקרית איתו . אפשר לעבוד איתו ברקע אבל אם הוא ישתלט על הupload זה יגרום לחנק לאפליקציות אחרות. אומנם רוב האפליקציות צריכות מהירות הורדה גבוהה יחסית ולא צורכות הרבה רוחב פס בערוץ העולה אם בכלל . עדיין רוב האפליקציות מבוססות על TCP ושם צריך לשלוח ACK על חבילות . מתי שהצד השני לא מקבל ACK הוא יוריד את הקצב ובסוף יתנתק.

בכל מקרה יש גם לספקי שירות מערכות להתמודד עם torrent ע"י הגבלת רוחב הפס שלהם בעיקר בשעות העומס אז התוצאות יכולות להיות "מעניות" גם מהצד שלהם כי אף אחד לא יודע מה הם עושים בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אז זהו.

טיפש שכמותי, שכחתי לציין זאת בתיאור הבעיה -

מימים ימימה אני מפעיל את ההגבלות על היוטורנט, בהורדה ובהעלאה.

רוחב הפס שלי הינו 2.5 מגהביט (מהירות הורדה של 310K~ בימים כתיקונם) ומהירות ההעלאה הינה 250 ביט (30K~). מאז ומתמיד הגבלתי את היוטורנט למהירות הורדה גלובלית של 100K וההעלאה הגלובלית מוגבלת ל-10 ולעתים אף פחות - והבעיה עדיין נמשכת - גם כשההורדה הגלובלית על 10K וההעלאה על 1K.

לא יודע, אולי התוכנה חוסמת דברים ברמת הנתב. אבל אין לי מושג מה.

שהרי, 99% מהאתרים לא עולים (או ליתר דיוק - מזוהים ע"י הדפדפן, אך לעולם לא עולים) - אבל פה ושם ישנם אתרים שכן עולים (במהירות רגילה לחלוטין).

יותר מזה - הבעיה נמשכת גם אחרי סגירת היוטורנט, ולא נפסקת עד שעושים ריסטרט לראוטר (!). - והיא, שוב, חלה כלפי כל המחשבים שמחוברים לראוטר.

ניסיתי להתקין את התוכנה על מחשב אחר בבית, בהגדרות ברירת המחדל וגם אחרי שימוש במדריך המהירות המובנה - ושוב מתרחשת אותה בעיה...

:'(

תודה

פורסם

כנראה שיש בעיה בכמות החיבורים שהראוטר יכול לטפל בה

אפשר לשחק בהגדרות ולהקטין מספר מקסימלי של חיבורים מתוך יוטורנט

יתכן והראוטר שלך כבר לא עדכני ולא יכול לטפל בכמות גדולה של חיבורים.

פורסם

על איזה ציוד קצה מדובר? כל הציוד Edimax/TP-Link/Levelone וזבל אחר פשוט לא "מתפחלצים" מכמות מוסיימת של concurrent connections.

פורסם

בדר"כ הבעיות הם עם ראוטרים ישנים

היה לי אדימקס ישן שברגע שעברתי לגירסה 2 תקע את כל התקשורת ונאלצתי להשאר בגירסה 1 כדי שמשהו יזוז.

אחרי שעברתי ל-TPLINK חדש כל הבעיות נפתרו

פורסם

על איזה ציוד קצה מדובר? כל הציוד Edimax/TP-Link/Levelone וזבל אחר פשוט לא "מתפחלצים" מכמות מוסיימת של concurrent connections.

אז אתה אומר שהם נחותים בבעיה כזו? אז מי כן מומלץ?

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר LEVEL ONE WBR3408. מעולם לא עשה בעיות עם היוטורנט עד עכשיו (ומה נשתנה? אני מניח שגרסאת התוכנה וגרסאת מערכת ההפעלה שלי)...

פורסם

הוא נראה ישן למדי.

יצא לך לעדכן לו קושחה ?

בנוסף נסה לעדכן יוטורנט גירסה 1.8.5

ותראה אם הבעיה ממשיכה

פורסם

DrizziTx, מה שאני אומר שכל הציוד הזול הזה לא שווה הרבה שמידה ויש לך צורך בישמושי בהרבה concurrent connects ובטח לא בתעבורה גולה לש מידע.

יש CPE הרבה יותר מועילים גם לשוק הביתי - הכל בהתאם למחיר.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי עדכון קושחה. נסיתי, הוא לא מאפשר לי. טוען שלא מוצא את הקובץ הנכון (וזהו אכן הקובץ הנכון, תהיו בטוחים). זה תמוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים