עבור לתוכן

FSP חברה טובה? ואיך אני יודע אם הוא מתאים למארז..

Featured Replies

פורסם

תגידו FSP היא חברה טובה ? שווה לקנות ממנה ?

ועוד משו איך אני יודע אם ספק כוח כלשהו מתאים למארז שלי כי יש נגיד 16 ס"מ ואם שלי קטן יותר ??

פורסם

אמינים, לא עושים בעיות גם בעומס גבוה, שומרים אל החומרה של המחשב במצב תקין, לא נשרפים בקלות

תלוי בסדרה אבל הרוב לא בנויים להיות הכי שקטים / הכי קרים / הכי מודולריים / תכונות מיוחדות אחרות. רק ספק איכותי בסיסי

בחירה טובה אם אתה צריך ספק איכותי ואמין במחיר מינימלי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רק איך אני יודע איזה מארז יש לי?

פורסם

כל המארזים הסטנדרטיים בנויים לספק בתקן ATX

התקן קובע (בין היתר)מה הגול של הספק ומה המיקום של הברגים שמחזיקים אותו במארז, כך שכל ספק ATX מתאים לכל מארז ATX

בספקים גדולים (מעל 500 W) הספק ארוך יותר מסטנדרטי אבל החיבור שלו עדיין אותו דבר, ורוב המארזים יכולים לקבל ספקים עד 750 - 1000 W ללא בעיה

איזה דברים מינוריים כן יכולים להיות :

במארזים מסוימים יש חלק מתכת שאמור לתמוך בספק מלמטה, ואם לספק יש מאוורר 120 mm (מאוורר גדול) החלק הזה יכול להיתקע ברשת של המאוורר. ניתן לקפל אותו קצת החוצה כדיי שהספק יכנס

במארזים גנריים הפתח בקיר האחורי יכול להיות בצורה מתאימה לספקים פשוטים אם פתח מאוורר עגול חתוך (ללא רשת). אם תשים בהפם ספקים אם פתח מאוורר גדול יותר חלק מהפתח יכול להיות חסום אל ידי המארז (לא משהוא משמעותי שיפריע לקירור, אתה עדיין תקבל קירור טוב יותר ממה שהיית מקבל אם הספק המקורי של המארז, אבל אם אתה רוצה את המקסימום תחתוך את הפתח במארז אם דיסק)

באותם מארזים גנריים יכול להיות שהמתכת מבחוץ תיכנס בחיבור של ה 240 V ותפריע לסגור עד הסוף את הברגים של הספק. אתה יכול לסגור אותם כמה שאתה מצליח או לקפל קצת החוצה את החלק במארז שמפריע

פורסם
  • מחבר

כל המארזים הסטנדרטיים בנויים לספק בתקן ATX

התקן קובע (בין היתר)מה הגול של הספק ומה המיקום של הברגים שמחזיקים אותו במארז, כך שכל ספק ATX מתאים לכל מארז ATX

בספקים גדולים (מעל 500 W) הספק ארוך יותר מסטנדרטי אבל החיבור שלו עדיין אותו דבר, ורוב המארזים יכולים לקבל ספקים עד 750 - 1000 W ללא בעיה

איזה דברים מינוריים כן יכולים להיות :

במארזים מסוימים יש חלק מתכת שאמור לתמוך בספק מלמטה, ואם לספק יש מאוורר 120 mm (מאוורר גדול) החלק הזה יכול להיתקע ברשת של המאוורר. ניתן לקפל אותו קצת החוצה כדיי שהספק יכנס

במארזים גנריים הפתח בקיר האחורי יכול להיות בצורה מתאימה לספקים פשוטים אם פתח מאוורר עגול חתוך (ללא רשת). אם תשים בהפם ספקים אם פתח מאוורר גדול יותר חלק מהפתח יכול להיות חסום אל ידי המארז (לא משהוא משמעותי שיפריע לקירור, אתה עדיין תקבל קירור טוב יותר ממה שהיית מקבל אם הספק המקורי של המארז, אבל אם אתה רוצה את המקסימום תחתוך את הפתח במארז אם דיסק)

באותם מארזים גנריים יכול להיות שהמתכת מבחוץ תיכנס בחיבור של ה 240 V ותפריע לסגור עד הסוף את הברגים של הספק. אתה יכול לסגור אותם כמה שאתה מצליח או לקפל קצת החוצה את החלק במארז שמפריע

!

תודה רבה אחי!!|

יש לי עוד שאלה אם אני קונה מארז אחרי אני יכל להעביר את כ-ל החלקים למחשב השני ? כל הזכררונות כל הכוננים כל השיט הזה ?

פורסם

רוב המארזים ויתר החומרה הם סטנדרטיים ובנויים להתאים אלה לאלה

שוב יכולות להיות בעיות קטנות כמו מארז שהברגים שלו ללוח מובנים ואז יש אחד מיותר שיכול לקצר את הלוח (אז צריך לשים מבודד) וכדומה, אבל כל אלה בעיות שניתן לפתור

פורסם
  • מחבר

רוב המארזים ויתר החומרה הם סטנדרטיים ובנויים להתאים אלה לאלה

שוב יכולות להיות בעיות קטנות כמו מארז שהברגים שלו ללוח מובנים ואז יש אחד מיותר שיכול לקצר את הלוח (אז צריך לשים מבודד) וכדומה, אבל כל אלה בעיות שניתן לפתור

[

אחי ? לא הבנתי אותך

תגיד לי שוב פעם

אניי קונה מארז חדש

אני יכל להעביר את כללללל החלקים למחשב השני?

פורסם

בגדול - כן

יותר מדוייק - יכולות להיות אי התאמות שונות, אבל בדרך כלל משהוא שניתן לסדר

פורסם

רק לידע כללי, FSP הולכים לצאת עם סדרת ספקים חדשה לשוק הריטייל.

ולפי ביקורות ראשוניות נראה שהספקים יהיו מעולים. יעילים, איכותיים, שקטים וחזקים.

ולפי דעתי נראים טוב מאד וייחודי.

FSP AURUM

ביקורות:

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4771768&postcount=21

FSP_AURUM.jpg

פורסם

FSP היא גם חלוצה בתחום ה-80+ Platinum

פותח הדיון, אם אתה מדבר על סדרת GHN הסר כל דאגה מליבך. אלו ספקי כח חזקים מאוד, יציבים ופשוט יודעים לתת עבודה.

פורסם
  • מחבר

FSP היא גם חלוצה בתחום ה-80+ Platinum

פותח הדיון, אם אתה מדבר על סדרת GHN הסר כל דאגה מליבך. אלו ספקי כח חזקים מאוד, יציבים ופשוט יודעים לתת עבודה.

אחי מה הקשר GHH ? שאלתי אם FSP הם טבים

פורסם

סדרת GHN, יודע מה זאת סדרה? סדרת ספקים של FSP בשם GHN

פורסם
  • מחבר

אההה סבבה תודה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים