פורסם 2011 במרץ 814 שנים שלום,אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה.אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה.אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה.את הפעולה אקליט בעצמי.הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה)איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה)אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים.תודה ויום טוב אליSub Macro1()' Dim strFilename As String Dim strPath As String Dim wbkTemp As Workbook strPath = "C:\Documents and Settings\Student\Desktop\example\" strFilename = SubDir(strPath & "*.csv") Do While Len(strFilename) > 0 Set wbkTemp = Workbooks.Open(strPath & strFilename) ' ' do your code with the workbook ' Range("A6").Select ActiveCell.FormulaR1C1 = "=sum(R[-5]C:R[-1]C)" ActiveCell.Copy ' save and close it wbkTemp.Close SaveChanges:=False ActiveCell.PasteSpecial ActiveCell.Offset(0, 1).Select ActiveCell.Value = strFilename ActiveCell.Offset(1, -1).Select strFilename = Dir LoopEnd Sub
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.