עבור לתוכן

יש פה אנשים שאופים ויכולים להמליץ על מיקסר?

Featured Replies

פורסם

שלום,

צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'.

יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ.

יש את הKENWOOD KMIX

ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W.

מה דעתכם?

אריאל

פורסם

תשמע אני אופה המון ואת הכל אני עושה עם מיקסר יד של פיליפס. המיקסרים הגדולים צריך לזכור צריכים הרבה מקום על השיש, והם גם יקרים מאוד. בכל מקרה, אני ממליץ לך לבדוק את פורום מתכונים בתפוז, יש שם חבורה של אופות ש"קרעה" כל מיקסר אפשרי.

לדעתי כמו במחשבים עם אותו התקציב אתה תקבל פחות או יותר את אותו המפרט. זה לא שקיצ'ן אייד יותר טוב משמעותית מקנווד באותה רמת המחיר, או להפך.

פורסם
  • מחבר

זה לאמא שלי. עד היום היה לה קנווד בן 25 שנים שעבד כמו סוס, הוא התקלקל והגיע הזמן להחליף אותו.

אם ככה אז נכנס לתפוז ונשאל שם.

תודה!

פורסם

אם היה לה קנווד 25 שנה שעבד כמו סוס, למה אתה בכלל חושב על להחליף סוס מנצח? :)

פורסם
  • מחבר

אם היה לה קנווד 25 שנה שעבד כמו סוס, למה אתה בכלל חושב על להחליף סוס מנצח? :)

כי הוא התקלקל(או אם נמשיך בהקבלה לסוס, הוא מת ;) )

פורסם

וזה גם לא אותו המוצר

היום אף אחד לא מייצר סוסים שיעבדו 25 שנה

אז אני מניח שהכל פתוח

לי יש KITCHENAID שאני לא יכול להמליץ עליו בתור משהו מיוחד, בסה"כ עושה העבודה וגם זול.

פורסם
  • מחבר

11@11

תאמין לי שאני יודע, וזה כ"כ מרגיז. :bash:

אתה עושה איתו הרבה בצקים וכד'?

פורסם

הוא טוב לכל סוגי הבצקים למעט שמרים

בגלל הכמות שצריך לבצק שמרים הוא בקושי מסתובב, עדיף כבר ללוש ביד.

עושה עבודה מצויינת בהקצפה אבל זה כבר עניין של אשתי.

אצלי יש מקום על השיש אז הוא מתאים מאחר והוא מאוד כבד.

פורסם

הקיצ'ן והקנווד הם אותו דבר בעיקרון

אם אתה חייב לרדת לקטנות אז היחוד של הקיצן הוא שהמנוע שלו הוא 300 וואט ובמקום לציין את היחוד הזה בארץ ניופאן מתביישים

בזה ורק מציינים שהוא חצי כח סוס

זה בעצם מה שמייחד אותו החסכון בחשמל תוך שמירה על כח דרך אגב סתם לידע כללי גם השואב אבק קירבי המנוע שלו הוא 300 וואט או 350

והוא נחשב לטוב ביותר. אבל אם תגיד ללקוח הישראלי שואב אבק שהוא לא 2000 וואט הוא פשוט לא יקנה

חוץ מזה בדקתי בעצמי והקנווד קצת יותר שקט מהקיצן

ולקיצן יש בורג מעצבן שנוטה ללכת לאיבוד הבורג מחבר את האביזרים הנלווים

למעשה כמו פלטפורמה של AMD ואינטל תקח מה שיותר משתלם אם אתה משיג אחד במחיר נמוך מהשני קח אותו

דבר נוסף

הקנווד מיוצר בסין והקיצן בארהב אל תתן לעובדה זו לשנות לך משהו משום ששניהם אמינים באותה מידה

פורסם
  • מחבר

11@11

תודה על התשובה!

אם ככה אז אני לא חושב שאני אקח אותו, אמא שלי משתמש בו, ואני רוצה שהוא יוכל לעשות כל סוג בצק.

ברוס לי,

גם לך תודה רבה על התשובה המפורטת.

תראה, ברור שאני לא קונה לפי הוואטים, אבל אם יש פה שתי חברות מצויינות, אז אחת מין ההשוואות המתבקשות זה בהספק המכשיר, שהוא בא לידי ביטוי בעד כמה המכשיר חזק.

בנוגע לקנווד זאת לא חברה אמריקאית? אני לא אוהב להכניס תוצרת סין הביתה, בייחוד שזה מוצרים יקרים יחסית.

לאף אחד אין פה ניסיון עם הדגמים החזקים של קנווד, לדוגמא הדגם הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410768

אריאל

פורסם

קניתי להורים שלי לפני 5 שנים איזה קנווד 1000W, גם בשביל להחליף אחד שהתקלקל.

עדיין עובד מעולה.

פורסם

לפי התגובה שלך כנראה שלא הייתי ברור כלל וכלל

המנוע הוא מנוע 300 וואט מיוחד מאוד וזה דבר טוב לא דבר רע יתכן ואף יותר חזק המקנווד לא בדקתי את זה מאחר וקנווד לא מציינים כח סוס ולהיפך

קנווד זו חברה אנגלית במקור לא אמריקאית ומאחר ו90% (לא בדוק מדעית רק מרושם כללי) מיוצרים בסין אז אני מציע שתתרגל למוצרים שמיוצרים בסין

דרך אגב רק שתדע שמה שאומרים היום על הסינים אמרו גם על היפנים בשנות השישים והשבעים כך שאני מניח שעוד 20 שנה תדרוש רק תוצרת סין

עוד דרך אגב אחרון תראה את לנובו מה הם עשו - - רכשו פס יצור של IBM ומאז כל הציבור רוכש ניידים של לנובו כי זה IBM :facepalm:

ודבר אחרון

אמרתי ששניהם יעשו את העבודה כמו שצריך ושניהם עולים בסביבות 1500 שח אז קח את הזול ביותר

למה אתה מחפש מיקסר שעולה עוד 1000 שקל יותר משני אלה ? אין לזה שום צידוק כספי

אילו היית מקצועי שמכניס מאפייה כסף אז לא הייתי ממליץ לך על הקנווד היקרים אלא משהו תעשייתי ואלו היקרים הם לא תעשייתיים גם אם

הם נקראים ככה בפרסום. תעשייתי נראה אחרת לגמרי

פורסם
  • מחבר

ברוס לי, ראיתי שיש דגם מסדרת המייג'ור, שעולה 1900ש"ח, והוא 1200W.

קבל קישור:

http://www.brimag.co.il/?CategoryID=464&ArticleID=2777

יש את הדגם KM750 שהוא בגימור נירוסטה, והוא יותר חלש ועולה יותר(כנראה בגלל הגימור)

מה דעתך?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2011 בשעה 18:20:35


הרגע נודע לי שהמיקסר העתיק עבר תיקון, והוא חזר לעבוד ככה שהעניין כבר לא אקטואלי.

תודה בכל אופן, אריאל

פורסם

שלום,

צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'.

יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ.

יש את הKENWOOD KMIX

ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W.

מה דעתכם?

אריאל

מי שלא המליץ על Kitchen Aid הוא אידיוט גמור שלא מבין כלום. מדובר במעבד מזון סוס עבודה תוצרת ארצות הברית. כל החלקים מברזל. מנוע חזק ואמין מאוד. אנחנו משתמשים ב-Kitchen Aid על בסיס יומיומי במיוחד לצורך הכנת בצקים. אם נשדרג זה רק לאחד הדגמים החדשים שמגיעים מותאמים יותר לעבודה עם בצק.

פורסם
  • מחבר

הKitchen Aid חלש מידי לבצקים כבדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים