עבור לתוכן

איזה לוח יתאים יותר לHD6950 עם שילוב של כרטיס QUADRO בהמשך-P67A-UD3 או P67A-UD4?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?

פורסם

אתה יודע כמה רוחב פס אתה צריך בשביל השילוב?

לדעתי אין חובה פה ללוח עם PCI-E x8 x8, אבל אני לא בדיוק מבין בתחום. אולי כדאי שתתייעץ דווקא בפורום 'כרטיסי מסך' (אם אינך יודע את הדרישות) ולאחר שתברר את הדרישות למערך שכזה, ניתן יהיה להמליץ על לוח לאור שאר הדרישות שאולי יש לך ומסגרת התקציב.

פורסם
  • מחבר
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492418.msg4216300#msg4216300 זאת התשובה שקיבלתי שם. הדרישות שלי מהלוח הן תמיכה בUSB 3 ובSATA 3, ארבע סלוטים לזכרונות, תמיכה באוברקלוק למעבד וכאמור האפשרות לשלב בהמשך כרטיס QUADRO בנוסף לHD6950 שישמש לגיימינג. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ללוח. יש צורך במשהו מעבר לP67A-UD3-B3 (כשיגיע לחנויות)?
פורסם

אני מאמין שלא צריך יותר ממנו, אבל בדיון שקישרת אליו לא ממש כתוב אם אתה חייב חריץ PCI-E ברוחב פס מסוים או שגם PCI-Ex4 יספיק לצורך העניין. אולי כדאי שתחזור לשאול שם, כי אני ממש לא יודע להכווין אותך בנושא.

בכל מקרה, בהנחה שכן צריך מערך שיעבוד בתצורת x8 x8 או אם סתם אתה רוצה לוח שכזה, הייתי ממליץ לך לבדוק את הלוח P67 Extreme4 של ASRock. עולה כמו ה-P67A-UD3 אבל מכיל שני חריצי PCI-E שיעבדו בתצורת x8 x8. מכל שאר הבחינות הם די דומים כך שהוא אמור לספק אותך מהבחינה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים