עבור לתוכן

מה נשרף ??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

היום הדלקתי את המחשב ופתאום נשמע בום ענקי ביחד עם ריח שרוף שיוצא מן המחשב !

כמובן שזה הקפיץ את כל הפקק הראשי בבית.

עשיתי ניסיון חוזר והוצאתי את כל החיבורים של המחשב מאחור ואז כשחיברתי רק את כבל ספק הכוח אז שוב היה בום חזק ויצאו גיצים משם ושוב הפקק קפץ.

למישהו יש מושג מה נשרף ? האם זה ספק הכוח ? ניסיתי לפתוח את המחשב עצמו אך ממבט ראשון אני לא רואה משהו שרוף.

תודה לכולם !

נ.ב

המפרט בצד.

• תגובות 68
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי התאור שלך, ספק הכוח נשרף בוודאות. לא ניתן להבין האם משהו נוסף נשרף יחד איתו.

פורסם
  • מחבר

אני מאד מקווה שזה רק הספק כי הוא עדיין באחריות !

מוזר שספק שנחשב לאיכותי נשרף.. נו אבל גם זה קורה..

אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע.. בנוסף האם יש דרך לברר אם עוד חלק נשרף מבלי לקחת לטכנאי ? תודה

פורסם

מעבר לבדיקה ויזואלית, הדרך היחידה לוודא שלא נשרף כלום מעבר לספק היא להחליף ספק ולהדליק את המחשב, או להרכיב כל חלק בנפרד במחשב אחר...

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי אפשרות כזו..

אצטרך לדבר עם החנות בנוגע לניצול האחריות של הספק.

תודה רבה !

פורסם

כמה זמן הספק היה אצלך? והאם הוא עבד 24/7? (שואל לידע כללי)

פורסם
  • מחבר

הספק נקנה ב2008 והמחשב לא עבד 24/7.

פורסם

איזה חברה / דגם הספק ?

איזה מעבד וכרטיס מסך יש במחשב ?

פורסם
  • מחבר

הכל מופיע במפרט בצד

פורסם

מה זה משנה אם הספק איכותי או לא, שניהם יכולים להשרף.

ובאותה מידה ספק ג'נרי יכול להחזיק יותר שנים מספק איכותי, אין צפי.

פורסם

יש צפי כשמסתכלים אל יותר נתונים

גם לספק גנרי יש הספק אמיתי. אם שמים את הספק במחשב ממש חלש שלא עובר את ההספק של הספק, הספק יכול להחזיק הרבה שנים. אם שמים אותו במחשב שמנסה לקחת יותר, הספק יישרף בוודאות

יש ספקים גנריים שלא מתוכננים לאף עומס, הרכיבים בפנים חלשים אפילו להחזיק את הספק עצמו ואת המאוורר שלו. ספקים כאלה לא יחזיקו זמן ארוך

יש ספקים גנריים שמתוננים ובנויים באיכות שהיית מוצא בספקים אכותיים, ויש ספקים גנריים שהם שכפול מדוייק של ספקים איכותיים ויעבדו בהתאם

פורסם

אני לא מאמין. CORSAIR VX 550 נשרף אחרי רק 3 שנים ועוד עם בום כזה? לא מאמין! איך זה יתכן???

פורסם

באותה מידה שטויוטה נסעה בלי יכולת לעצור אחרי רק שנה על הכביש.

פאקים קורים.

פורסם

ליקוי בטויוטה מפתיעה אותי פחות מזה שספק שקיבל הרבה מחמאות התפוצץ כמו ספק גנרי. לא הייתי בהלם אם הוא סתם נשרף בשקט וכבוד. אבל הוא התפוצץ

פורסם

בלי להעליב, אבל אם היית "בהלם" זה מעיד קצת על האינטלגנציה שלך.

קורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים