עבור לתוכן

מחפש משחק שיהיה כמו POP, נמאס ממשחקים מעפנים...יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

אני מאוד נהנה מהמשחק.

הוא אפילו יותר טוב עם קומפילציה של שיפורים/תיקונים/והעלאת קושי.

(הייתי חייב להעלות קושי כי נהייתי חזק מדי ביחס למשחק בלי להיות יצירתי, ואם אני מוסיף לזה זימון של צבא מתים וקסמי הגנה אז בכלל זה נהיה חסר פרופורציות באופן מגוחך).

http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=32620

אני התקנתי את:

All in one Compilation Very Hard V11.1.WD

Arcane Twins English language file.WD

רק צריך לשים אותם בתיקיה WDמשהו שנמצאת בתוך התיקיה הראשית של המשחק.

ליתר ביטחון כדאי לגבות את המחיצה של המשחק כמו גם את המחיצה של השמירות.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שבנתיים בהתחלה קורעים לי תתחת :P

השחקן שלי ממש חלש, במיוחד שקיבלתי איזו חרב על ההתחלה שהיא בערך 122 DMG לשלב 16, ובערך כל מה שאני משתמש בו הוא 20 DMG. אני בשלב 5

סבבה אני מקווה שהוא לא ישעמם בהמשך :)

רץ לי דיי סבבה על ה 4650 הנייד, רק המעבד שלי מעצבן... T6500

פורסם

אתה ממש בהתחלה אני מבין.

עד שאתה לא רץ בסוואנה עם שני חרבות/גרזנים אתה לא קולט כמה זה כייף (ועדיף עם תוספת נחמדה לENDURANCE בשביל המהירות).

בכל מקרה כדאי לך להתקין את הNORMAL COMPILATION כי יש שם הרבה דברים טובים.

הARCANE TWINS זה סוג חדש של נשק שנוסף במשחק שמאפשר גם קרב פיזי וגם הטלת קסמים בלי להחליף למטה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה :)

אגב! השליטה במשחק מבחינת בחירת נשקים זה משגע אותי...להחליף סטים של נשקים, כשאני לוחץ על R/T הוא אומר לי סט אחד או סט 2, הקטע הוא שאני לא יודע איך לקבוע סטים של נשקים..איך אני מסדר את זה? כל פעם שאני רוצה להחליף נשק אני עושה F2 כדי להכנס להגדרות של הנשקים ואז להחליף משם ידנית....

פורסם

בINVENTORY יש לך שלוש סטים ובכל אחד אתה בוחר איזה חפצים להשתמש באותו סט.

פורסם
  • מחבר

כן אבל עדיין כדי להחליף בין סט לסט, אתה חייב להכנס ע"י לחיצה על F2 לטאב של החלפת הנשקים ורק אז....להחליף...זה מעצבן :P

פורסם

אחלה, תודה :)

אגב! השליטה במשחק מבחינת בחירת נשקים זה משגע אותי...להחליף סטים של נשקים, כשאני לוחץ על R/T הוא אומר לי סט אחד או סט 2.

אתה בעצמך אמרת שאפשר להחליף סטים עם T. :nixweiss:

תעשה לעצמך טובה וכנס להגדרות קיצורי מקלדת במשחק.

אומנם את הקיצור הזה אתה כבר יודע, אבל יש שם עוד כמה קיצורים שימושיים שכדאי לדעת.

לדוגמא:

QUICK SAVE/LOAD

HEALTH POTION

MANA POTION

(במקום לבזבז עליהם קיצור במספרים).

ועוד דבר... עם הקומפילציה של תוספות שהמלצתי לך קודם יש גרסאות ARCANE TWIN לכל הנשקים שמאפשרים לך גם להטיל קסמים וגם להשתמש בהם לMELEE.

מה שחוסך לך מעבר בין סטים לצורך שימוש בקסמים במקביל לנשקים, ומאפשר לך לפתח דמות עשירה.

כדאי מאוד.

הקומפילציה מלאה בשיפורים מועילים.

לדוגמא הכנסת האפשרות לפרק ולשדרג טבעות ושרשראות ע"י שימוש בזהב כחומר בסיס חדש ויחודי להם.

הסיבה שזה נחוץ זה בגלל שבמשחק אתה יכול לפעמים למצוא או לקבל כפרס טבעות ושרשראות נדירות שיש בהם תוספת נוספת חוץ מהסלוטים (+% למשהו).

וחלק מהם יגיעו עם דרגה נמוכה ובגלל זה יהיה להם פחות סלוט.

עם התוסף הזה (שהוא חלק מקומפילציה של תוספים) אתה תוכל לשדרג ולהשמיש אותם, במקום לזרוק אותם הצידה ולעולם לא לעשות בהם שימוש.

פורסם
  • מחבר

T

לא מעביר לי נשקים זה הקטע.. :P

ואני אנסה את מה שכתבת זה נראה נחמד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים