עבור לתוכן

האם בשידרוג של מהירות האינטרנט רצוי להחליף נתב?

Featured Replies

פורסם

אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה.

אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?

פורסם

אם אתה ב-ADSL איו שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני ב ADSL אבל עם אני עובר למהירות של 10 מגה אז אני עובר לתשתית של NGN

פורסם

אין שום קשר. הנתב שיש לך יעבוד גם ב-10M ב-NGN. קח בחשבון שבמעבר ל-10M אתה יכול לקבל מבזק מודם/נתב אלחוטי משולב שבהחלט יכול להחליף את ה-EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, תודה על התשובה.

:hi:

פורסם

כדאי גם לקחת בחשבון שמהספק אינטרנט אתה תקבל חשבון עד 10 מגה בלי שום התחיבות למהירות מינימום. הנתב ה"ישן" שלך תומך בחיבור קווי של 100 מגה (גם בלי להסתקל) ובחיבור G אפשר לקבל חיבור אינטרנט יותר ממספק. נתב N לרוב משפר מאוד את הטווח אבל המהירות היא לרוב הרבה פחות מה"300" שהם מפרסמים זה יות ל80-90 בתנאים אידאלים (לא ראיתי הרבה כאילו ולצ'יף יש המון כתבות מושעות בנושא) בתנאים לא הכי אידאלים הצלחתי להגיע לכ30 מגה בN .

הבעיה היחידה של ה מודם/נתב היא אם הוא לא תומך בפרוטוקול ADSL שNGN משתמש בו וצ'יף שמבין בנושא יותר ממני אמר שאין בעיה. לי היה מודם שלא תומך בפרוטוקול והיה לי מקרה של שידרוג רווי תקלות ל NGN גם מבזק וגם מ014 . לפחות בבזק תיקנו את הבעיה מיידית(ידעתי גם מה הבעיה) ב014 תיקנו בבוקר למחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים