פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים אני מנסה להגדיר ולא מצליח כבר שעות TP-LINK ACCESS POINT לראוטר סימנס SL2-141
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר אני לא מצליח להגדיר אותו אני מחבר אותו לנתב עם כבל רשת ואז אני נכנס אליו.לאחר שאני משנה את הכתובת Local Area Connection בכדי להיכנס לנתבואז אין לי גישה לאינטרנט.אז אני צריך להחזיר את הגדרות Local Area Connection שאני מוחבר בכבל רשת אני מצליח לגלוש במחשב הנייד דרך TL-WA500Gאיך אני מגדיר שהוא יעבוד ללא כבל רשת. בצורה אלחוטית הכוונה שהסימנס SL2-141 ישדר לו רשת
פורסם 2011 במרץ 114 שנים לא הצלחתי להבין ממש את כל המידע ששפכת פה...LAC זה בסה"כ מיצג גראפי של ממשק Ethernet ב Windows.תפרט איך חיברת את AP למודם-נתב ומה הגדרת בו?
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר השאלה שלי אם הוא יכול לשדר אלחוטי לראוטר ללא כבל רשת זאת אומרת אני אסביר.הראוטר בחדר שלי והנתב בסלון מחובר רק עם חשמל.האם זה אפשרי
פורסם 2011 במרץ 114 שנים כמובן, זאת אחת הטרות העיקריות של AP.המושג ESSID מוכר לך? אז זה בדיוק מה שהוא יכל לבצע, כמובן בהתאם למגבלות של הציוד (אני מדבר הצפנה).
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר טוב אז איך אני מגדיר אותו?מאיפה להתחיל מהנתב או מהראוטר.איזה כתובת i ipאני אמור להכניס ואיפה?.אני ממש לא מבין ברשתות למרות שלמדתי בעבר הרחוק ואני לא זוכר כלום
פורסם 2011 במרץ 114 שנים הTL-WA500G הוא AP בלבד ולא נתב.האמת, אני לא מבין למה פתחת פה דיון לפני שבכלל ניסית לעשות משהו בעצמך....בחוברת של הAP אם תלך לעמוד 25 תראה מה בדיוק איך מגדירים את הציוד למתב של "תחנת ממסר" אלחוטית.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים בחוברת שנתנו לך LINK אליה יש 53 עמודים -- אתה בטח מסתכל בחוברת אחרת. תחזור אחורה ותסתכל במדריך באנגלית.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר טוב אז ככה נכנסתי להגדרות של AP רשמתי בהגדרות GW10.0.0.138 LAN 10.0.0.137 סימנתי client ואז הוא נתן לי רישמה של נתבים סימנתי בזק שלי ולחצתי לאישורוזה לא עובד ברשת אלחוטיתנכנסתי לרואטר וסימנתי גם שם.כבר התייאשתי...........
פורסם 2011 במרץ 514 שנים העם על הסימנס יש אבטחה בחיבור רשת אלחוטית?(אני מנחש שכן)עם כך אתה צריך להגדיר את כל הפרמטרים של ההאבטחה ב tp-link בדיוק כמו שאתה מתחבר עם מחשב באלחוטי.במידה יש לך סיסמא לרשת (מפתח-רשת) תגדיר אותו יש לך אופציה לכך tp-link במידה ובנתב של בזק סימנס הפעלתה סינון לפי mac-addres תוסיף בנתב סימנס גם את הmac של tp-link.מעבר לכך אמור לעבוד.כמובן רק לצורך בדיקה אתה יכול להכנס לנתב של סימנס ולבטל את כל מערך האבטחה שלו ולבדוק עם הכל עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.