עבור לתוכן

Foxit Reader לא קורא את כל קבצי ה-PDF כמו אדובי.

Featured Replies

פורסם

עקב דברים שקראתי אודות חוסר יציבות מבחינת אבטחה בתוכנת אדובי רידר, החלטתי לעבור לפוקסיט רידר (Foxit Reader), שהיא תוכנה קטנה בהרבה מזאת של אדובי, ואפשר גם להורידה כזיפ ללא התקנה.

אולם התברר לי שפוקסיט איננה מסוגלת לקרוא את כל קבצי ה-PDF הקיימים באינטרנט (בהפעלת מספר קבצי PDF, ה-Windows 7 שלי הודיע כי פוקסיט הפסיק להגיב (במובן שמקביל בחלונות XP להודעה המפורסמת "תוכנית זו נתקלה בבעיה ועלייה להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות" אשר מציעה לדווח למיקרוסופט על השגיאה), ובקיצור: קריסה.

מהי הסיבה לבעייה? למה פוקסיט קורס לפעמים בעת הפעלת קבצי PDF מסוימים.

פורסם

תאורטית מוזר מאוד והתוכנה מעולה ולא אמורה לקרוס

אך היתי ממליץ לך על עוד תוכנה הנראת PDF-XChange תוכנה קלה ומהירה קצת פחות מוכרת אך עושה את העבודה בצורה מצויינת , תאמת אני עברתי מפוקסיט לתוכנה זאת .

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הגרסה הניידת (שאיננה דורשת התקנה) של PDF-XChange, והקבצים שעשו בעיות עם פוקסיט אכן מוצגים בסדר בלי קריסות של התוכנה.

פורסם

ניסיתי את PDF-XChange

והוא מדליק, המון אפשרויות!

פורסם
  • מחבר

נץ: זה בדיוק מה שעשיתי. אולם הורדתי את הגרסה הניידת ללא התקנה (שמגיעה בזיפ), כדי לא להאבק עם ההתקנה כמו עם אדובי רידר, ועדיין לנייד את התוכנה כמו עם פוקסיט (יש לי הרגשה כי הגרסה להתקנה של PDF-XChange גדולה באופן משמעותי מהגרסה הניידת, בשל גודל קובץ ההתקנה).

פורסם

אכן גרסת ה- portable שוקלת 7MB

והגרסה להתקנה מלאה 14MB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים