פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים יש לי שתי מחיצות D ו- E. שתי מחיצות אלו שייכות לאותו כונן קשיח פיזי. ז"א הוא חולק לשתי מחיצות בנפח זהה. מחיצות אלו פורמטו והן ריקות (הווינדוס על כונן אחר ), איך אני מחבר אותן חזרה והופך את אותו כונן קשיח למחיצה אחת גדולה. כאילו במקום D ו- E נגיד רק D שהיא בנפח של שתייהן. אני שוב אומר אין בעיה של איבוד מידע! הן ריקות.שאלתי שאלה זו בעבר והופנתי לסטיקי או למדריך אך אין שם תשובה למצב זה!! בבקשה עזרו בהדרכה ובתוכנות אם צריך.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אם שתי המחיצות ריקות ועל כונן פיזי שאינו מערכת ההפעלהנכנס למנהל הדיסקים במחשב.עכבר ימין על כל אחת מהן -> מחיקהואחרי זה יצירת מחיצה חדשה על השטח שהתפנהאם לא ילך אז תביא תמונה של מנהל הדיסקים.ותיזהר לא למחוק את המחיצה של מערכת ההפעלה או של קבצים חשובים לך.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר תודה ירח אפל!! עכשיו המחשב בדיוק מגדיר את המחיצה החדשה. מקווה שיעבוד שיסים.שאלה נוספת: שמעתי שווינדוס 7 מגדיר מחיצה חדשה כראשית באופן אוטמטי. זה נכו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.