פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מחבר קראתי את הפוסט שלך, ושום דבר משם לא עוזר ליאין רעש בכלל כשאני מדליקה אותו, הפעם היחידה שהוא הגיב לי זה כאשר ניתקתי את הזכרונות. הוא צפצף עד שכיביתי אותו.כאשר הדלקתי כרגיל, לא היה צפצוף בכלל, המאוורר של המעבד והספק עובדים.איך מאפסים ביוס?
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר אין לי את החוברת של הלוח אם כבר 4 שנים..זה לא אמור להיות כמעט אותו הדבר לכל לוחות האם של פנטיום 4?
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים פוסט שלי זה לאנליזה - לא לתקן !לפי תוצאות אתה צריך לחליט מה אולי לא בסדר ולנסות לחליף אותו.אין דרך אחר - רק לחליף. עם אנליזה זה יותר פשוט..כרטיס מסך בחוץ ולא מצפצף ? זה זכרון או לוח אם.אתה לנסות כל פעם אם סטיק אחד של זכרון.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר אין כרטיס מסך - זה כרטיס מסך מובנה.והוצאתי לגמרה את הזכורונות, הלוח אם הגיב. זה סימן שהלוח אם עובד?וניסיתי בכל פעם זכרון אחר, אבל עדין המחשב לא מגיב.וניסיתי להחליף ספק - לא עובד.ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש - לא עובד.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מצפצף אומר שמעבד עובד, ספק עובד ולפחות חלק מלוח אם.בשביל כ מסך חדש בטח צריך שביוס עובד וזה לא מצב אצלך.כשהכול בפנים יש 1 ביפ קצר כשמדליק ? אם אין וריסט לביוס לא עוזרמנסים עם לוח אחר.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר לא, אין בכלל צפצוף כשאני מדליקה.. ואין לי כ"כ לוח אם אחר, ככה שאני מנסה לבדוק את כל האפשרויות שרק יכולות לעבוד ורק אז לשלוח אותו לתיקון. אז אם אין צפצוף, סימן שהלך חלק מהלוח אם?
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים בדרך כלל על הלוח אם יש מנורה LED קטנה שמראה אם הלוח אם מקבל חשמל באופן תקין, האם המנורה נדלקת ? האם המאוררים מסתובבים ? יש רעשים של הHD כאילו הוא מנסה לקרוא ממנו ? איזו יציאה יש לך מהONBOARD ? פעם הייתה לי בעיה כזו והתברר שזו בכלל לא בעיה בכרטיס מסך אלא הכפתור RESET התקצר ועשה לי כל הזמן Restart-ים... אולי זה המצב?ניסית לנתק את הרכיבים מסביב שמחוברים כמו HD,DVD DOK וכ'ו שמחוברים ? (אולי הם מקצרים ) עריכה:ניסית לחבר רק כרטיס זיכרון אחד חזרה ? ובדקת במאה אחוז שהוא יושב טוב ? אולי אחד מהם נדפק בהוצאה...
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר או'קיי.. נתחיל בצורה מסודרת.1. ניתקתי את הHD ואת כונן הדיסקים עוד בהתחלה. כשהמסך יגיב אז אחבר אותם.2. איפה נמצאת הנורה? אני לא כ"כ מבינה בזה.3. אנסה עוד מעט לחבר שוב זכרונות בנפרד כל אחד.4. המאווררים עובדים נפלא. גם כשחיברתי כרטיס מסך המאוורר עליו עבד. אבל כמובן, המסך לא. 5. ואיך אני אדע אם זה כפתור הRESET? וכשעושים ריסט, הוא לא אמור לעשות צפצוף יחיד? כי אין בכלל צפצופים.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים 2. אמורה להיות נורה או נורות על הלוח בדרך כלל זה באחת הפינות אבל לא מחייב.4. גם המאוררים שעל המארז עבדו ושל המעבד?5. אפשר לראות שעושים Reset לפי המנורות שבקדמת המארז בדרך כלל הן דולקות תמידי או כבויות (של הHD power וכו').
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר כן, כל המאווררים עובדים.והנורות מקדימה עובדות.. איזה חיבור הוא של הריסט? אנסה לנתק אותו ולראות אם יעבוד.ואני לא מצאתי את הנורה של הלוח אם.. אתה יכול להראות לי בתמונה איפה היא נמצאת?
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים מחבר כן, והוא צפצף כשהפעלתי את המחשב בלי זכרונות. הוא צפצף בלי הפסקה עד שכיביתי אותו.אבל לא מופעל כשאני מפעילה את המחשב עם הזכרונות.
פורסם 2011 במרץ 1114 שנים תנתקי את הלוח מהספקתמצאי בלוח את הגאמפר ל CLEAR CMOSתוציאי את הסוללהתכניסי משהוא ממתכת במקום הסוללה, כך שיחבר את ה + ו - מהלוחתחכי ככה דקהתחזירי סוללה, גאמפר, ספקתבדקי אם זכרון אחרתחפשי אם יש בלוח קבלים מנופחים
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר מזה גאמפר? ואיפה להכניס משהו ממתכת? ומה ממתכת? בטרייה, מברג, מה?וכן, יש בלוח איזה 4 קבלים נפוחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.