עבור לתוכן

לתבוע את פאיפאל (הסאגה תמה-עמ' 10)

Featured Replies

פורסם

עשוייה לשקול

במקרה שלך יצא ששקלו לטובת המוכר,

case closed

יום טוב

תרתי משמע :P

• תגובות 120
  • צפיות 21.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הדיון הזה עדיין לא ננעל :P

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ו..... השעון חזר. על אריזת המשלוח שארזתי בעצמי רשום מדואר סין כי אף אחד לא בא לדרוש את החבילה. היא שכבה שם איזה חודש.

אני כרגע מדבר עם המוכר, לראות אם הוא יענה כי לא שמעתי ממנו מילה דרך פאיפאל.

אם הוא יענה לי ויבקש שאני אשלח לו חזרה אני מסיק מכך דבר אחד וברור: פאיפאל לא טרחה לוודא כי המוכר יאסוף את השעון מן הדואר, ובמשך שלושה חודשים טירטרה אותי מול קיר ריק.

יש קייס? ???

פורסם

ניסית להתקשר למוקד שלהם בארץ?

פורסם
  • מחבר

אכן, כבר יצרתי איתם קשר לפני חודש שם התלוננתי על המצב וביקשו ממני לשלוח את ההוכחות בפקס, וכך עשיתי, הוכחות המעידות בבירור על שליחת המוצר, אך הם עדיין סגרו את הקייס עקב "אי הוכחת שליחה" :bash:

פורסם

אני אוהב את הנחישות שלך :xyxthumbs: . בהחלט אשמח להמשיך לקורא אם תהיה התקדמות במקרה שלך, אז תמשיך לעדכן.

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

מצאתי גם הרבה פוסטים שמראים שגם מהצד של המוכר זה לא פיקניק, ופייפל או אייבי נוטים יותר לכיוון הקונה מהמוכר, ויש כמובן הרבה נוכלים.

פייפאל נשמעת כמו שיטה פגומה מיסודה. בסופו של דבר נראה שקניה בטוחה באמת מסתכמת רק באמון הטוב בין המוכר לקונה ובהגינות הצדדים.

פורסם

אני רק יכול לאחר לך בהצלחה...

אני אישית הייתי גם מנסה לטפל במקרה כזה אבל רק אם הסכום היה יותר משמעותי.. אחרי הכל- כמה מאמץ אתה משקיע על 15$ שזה בערך שווה 50 שקל. רק הזמן שאתה מבזבז שווה יותר מהשעון עצמו.

אם אתה שוקל גם תביעה משפטית זה נראה לי יותר שווה מבחינה כלכלית וגם יותר יאיים עליהם (למרות שלפי מה שהביאו בדפים הקודמים אין פה קייס לתביעה..)

פורסם

זבש"ך ששלחת חבילה ללא דואר רשום, ולא תיעדת בתמונה ואח"כ העלאת בתור Supporting Documents לקייס.

אמנם פייפל קצת דרקוניים אבל גם אני הייתי עם 7 (!!) קייסים לא מזמן שמסתכמים ב 400 דולר... נחש מה? קיבלתי את הרוב. זה דרש המון פקסים מתוזמנים עם חתימות ואישורים - אבל ברגע שאתה ממלא אחר ההוראות שלהם בקפידה, ושולח מסמכים אמיתיים ובזמן, אתה תקבל את שלך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי את החבילה בדואר רשום :s07:

תיעדתי בתמונה ושלחתי גם בפקס וגם העלתי לקייס.

עקבתי אחרי כל ההוראות שלהם.

פורסם

נו? והם קיבלו את הפקס? אם כן מתי?

תצרף את ההודעה שהם שלחו לך ובה הם ביקשו נתונים נוספים.

פורסם

השיטה דפוקה, נקודה.

איך שלא מסתכלים על זה לאף אדם שנמצא בצד השני של העולם אין יכולת אמיתית לפתור מקרים כאלה כמו שצריך בלי להגיע לאחוז טעויות גבוה.

הדבר הכי פשוט שאני יכול לחשוב עליו זה צילום החבילה ומשלוח מעטפה ריקה, ככה אפשר לתת לפייפל את הצילום ואת מספר החבילה ולטעון ששלחת את המוצר בחזרה כשלמעשה הוא אצלך. זה פועל לשני הכיוונים.

וזו כמובן רק דוגמה אחת פשוטה, אני לא מדבר על מקרים מסובכים יותר והטרטור שמעבירים אותך...

פורסם
  • מחבר

כל זה טוב ויפה, כל עוד לא צילמתי ושלחתי חשבונית מפורטת המציגה את עלות המשלוח המוכיחה כי החבילה ככלה את השעון (עקב מחיר המשלוח, יותר משקל יותר מחיר)

חוץ מזה במקרה כזה המוכר יכול לטעון כי החבילה הגיעה ריקה.

פורסם

אור כוהן.

מה נשמע?לפעמים יש דברים לא הוגנים...

לעיניינו.....

חשוב לציין שלכל דבר יש מחיר,בטח אמרו שתהיה חכם ולא צודק.

צדקנות זה מחלה קשה שמחירה כמו במקרה הזה היא גבוהה יותר מהרווח שתקבל.

תעשה את השיקול אם זה משהו שאתה רוצה להשקיע בו זמן כי העלות הכוללת\רווח הכלכלי שהיה לך הוא אפסי.

אם מדובר על פרנציף ויש לך כוח להשקיע אז בבקשה אבל אם מדובר במשהו כלכלי ....אני ממליץ לך להניח את זה בצד ולהמשיך את החיים היפים שלך.

פורסם

ל- לא יכול להפסיד :

נראה שאתה כן יכול להפסיד

פורסם

ל- לא יכול להפסיד :

נראה שאתה כן יכול להפסיד

לא מדוייק....אבל מצחיק

גם לוותר זה לא להפסיד.

כי יכול להיות שמאבק הזה ימשך עוד הרבה זמן גם אם בסופו היה נצחון.

הפסד של השעות והכאב לב והשערות הלבנות יכולים להיות יקרים יותר מוויתור של כמה שקלים....

לא תמיד ניצחון בפרנציף זה ניצחון אמיתי...

ואני באמת לא יכול להפסיד!!! :) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים