עבור לתוכן

בעיות ניתוק מWIFI שלא מאפשרות חיבור מחדש

Featured Replies

פורסם

אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500.

אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה.

:s05:

אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש???

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

נאלץ להקפיץ... :P

פורסם

זה ממש לא נשמע משהו שקשור לכרטיס רשת אלא למחשב, יש איזה תוכנה שפשוט אוכלת לך את המחשב ומה שקורה שהיא צורכת יותר מידי משאבים מה שגורם לכך שהמחשב יזוז נורא איטי ויגרום לרכיבים לא לעבוד כראוי כגון הכרטיס רשת, וזה מסביר שריסטרט פותר זאת. פתרון ראשון שאני הייתי מעדיף זה לפרמט פתרון שני זה למצוא מה במחשב אוכל לך את הביצועים, נשמע יותר כמו מעבד.דיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

הלוואי והייתי יכול להבין מה זה יכול להיות, כי אין שום דבר שעובד במקביל, למעט היישומים הבסיסיים של המחשב. האינטרנט בTASK MANAGER אינו נמצא באחוז שימוש גבוה, הCPU אינו גבוה ושום דבר אחר לא עושה רושם שפעיל.

המחשב בן שנתיים, מעבד T3200 דואל, עם 4 GIGA זכרון. לא נראה לי ששם הבעיה, אבל אהיה מוכן לנסות לפעול ע"פ הנחיות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עדיין ממשיכה, ומשום מה- התקלה מתרחשת רק בלילה.

בעיות "ווינדוזיות" שונות מתעוררות, ותגובות המערכת מתעכבות עד לא קורות בכלל.

איך זה לא קורה לי בשעות אחרות ומה אוכל לעשות כדי לבודד את התקלה?

פורסם

היה לי (?) כזה ב W7. ניתוק גם בחיבור קווי וגם אלחוטי.

ולא עוזר שום דבר רק איתחול. הכל נראה טוב ואין קשר לרשת.

מאז היתקנתי SP1 זה עוד לא קרה.

ויסטה שלך מעודכנת כולל הכל גם מומלצים ?

פורסם
  • מחבר

הכל מעודכן חוץ מהסילברלייט של מיקרוסופט (שאני בספק אם רלוונטי).

שים לב שזה לא רק ניתוק מהאינטרנט, אלא גם מגבלות נוספות בווינדוז, מה שגורם לי לחשוב שהניתוק מהאינטרנט הוא רק סימפטום ולא המחלה עצמה.

פורסם

אפשרות שכדאי לך לבדוק היא כיבוי כרטיס הרשת האלחוטי על ידי מנגנון ה-POWER MANAGEMENT של המחשב -- תבטל את האופציה הזו.

פורסם
  • מחבר

סבבה, רק איפה אני מוצא את זה בבקשה?

להזכירך, אני עם ויסטה בסיסי

ותודה

פורסם

ב-CONTROL PANEL תחת POWER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים