פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500.אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05:אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש???תודה רבה
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים זה ממש לא נשמע משהו שקשור לכרטיס רשת אלא למחשב, יש איזה תוכנה שפשוט אוכלת לך את המחשב ומה שקורה שהיא צורכת יותר מידי משאבים מה שגורם לכך שהמחשב יזוז נורא איטי ויגרום לרכיבים לא לעבוד כראוי כגון הכרטיס רשת, וזה מסביר שריסטרט פותר זאת. פתרון ראשון שאני הייתי מעדיף זה לפרמט פתרון שני זה למצוא מה במחשב אוכל לך את הביצועים, נשמע יותר כמו מעבד.דיסק קשיח.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר הלוואי והייתי יכול להבין מה זה יכול להיות, כי אין שום דבר שעובד במקביל, למעט היישומים הבסיסיים של המחשב. האינטרנט בTASK MANAGER אינו נמצא באחוז שימוש גבוה, הCPU אינו גבוה ושום דבר אחר לא עושה רושם שפעיל.המחשב בן שנתיים, מעבד T3200 דואל, עם 4 GIGA זכרון. לא נראה לי ששם הבעיה, אבל אהיה מוכן לנסות לפעול ע"פ הנחיות.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר הבעיה עדיין ממשיכה, ומשום מה- התקלה מתרחשת רק בלילה.בעיות "ווינדוזיות" שונות מתעוררות, ותגובות המערכת מתעכבות עד לא קורות בכלל.איך זה לא קורה לי בשעות אחרות ומה אוכל לעשות כדי לבודד את התקלה?
פורסם 2011 במרץ 114 שנים היה לי (?) כזה ב W7. ניתוק גם בחיבור קווי וגם אלחוטי.ולא עוזר שום דבר רק איתחול. הכל נראה טוב ואין קשר לרשת.מאז היתקנתי SP1 זה עוד לא קרה.ויסטה שלך מעודכנת כולל הכל גם מומלצים ?
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר הכל מעודכן חוץ מהסילברלייט של מיקרוסופט (שאני בספק אם רלוונטי).שים לב שזה לא רק ניתוק מהאינטרנט, אלא גם מגבלות נוספות בווינדוז, מה שגורם לי לחשוב שהניתוק מהאינטרנט הוא רק סימפטום ולא המחלה עצמה.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים אפשרות שכדאי לך לבדוק היא כיבוי כרטיס הרשת האלחוטי על ידי מנגנון ה-POWER MANAGEMENT של המחשב -- תבטל את האופציה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.